reklama

Regenda, Slafkovský, Nemec budú hrať v NHL!

Po nočných uzávierkach zostáv tímov NHL je jasné, že Regenda, Slafkovský a Nemec budú hrať NHL.

Regenda, Slafkovský, Nemec budú hrať v NHL!
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Juraj Slafkovský by mal byť zaradený do 2 formácie na ľavé krídlo, ku hráčom Christian Dvorak a Brendan Gallagher. Priestor dostane aj pri presilovkovej druhej formácii, ktorá by mala mať zloženie: Josh Anderson, Kirby Dach, Juraj Slafkovský a na modrej čiare dvojica Jordan Harris a Evgenii Dadonov. Pošuškáva sa však, že by mohol byť Juraj zaradený až do prvého útoku po boku kapitána Suzukiho a hviezdy Caufielda. Uvidíme, kde nakoniec Juraj zakotví, no je vidieť, že Montreal mu chce dať na ľade veľa priestoru. Hlavne zaradenie do prvej formácie by dávalo väčší zmysel, nakoľko ako Suzuki, tak aj Caufield sú hráči menšieho vzrastu a Juraj pre cca 100 kg má výšku cez 1,9 m a vedel by svojimi parametrami získavať puky pri mantineloch a odtiať hľadať spoluhráčov. Juraj sa vyjadril, že verí v zlepšenie a súčasne starší hráči sa mu snažia pomôcť a hlavne aj Josh Anderson, ktorý je rovnako vysoký ako Slafkovský.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Zostava Montrealu Canadiens
Zostava Montrealu Canadiens  

Šimon Nemec síce je vedený v hlavnej súpiske Devils, lenže viac, ako na tretiu formáciu, v prvom roku to určite nebude. Navyše je zatiaľ vedený ako siedmy obranca a v NHL sa hrá väčšinou na 6 obrancov. Je teda možné, že bude v pozícii náhradníka, aj keď bude s hlavným tímom trénovať. Určite však dostane priestor na ľade, pretože jeho prehľad v hre je vysoký a kvality nesmierne. Musí sa však zlepšiť ešte v tých defenzívnych činnostiach. Pamätáme si však skvelé zastavenie Panarina hráča New Yorku Rangers, pred modrou čiarou a celkovo útoku a tým zmarenie šance na možnosť skórovania. Devils navyše vyzerá v útoku parádne vyvážené, čo môže byť túto sezónu zaujímavé a nečudoval by som sa, keby sme ,,diablov,, pasovali za jedného z čiernych koňov tímov NHL, pre získ trofeje za víťazstvo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Zostava New Jersey Devils
Zostava New Jersey Devils  

Nádherný príbeh píše Pavol Regenda. Mladý Slovák sa prebojoval do hlavného tímu NHL ,,káčerov”, z našej hokejovej extraligy tímu Michaloviec. Je to neuveriteľné, ako tento hráč v posledných mesiacoch vyskočil. Jeho kvality boli vidieť už počas zápasov medzi seniormi a vyvrcholili účasťou na ZOH a MS v hokeji. Je to nesmierne šikovný, hybridný a robusný útočník, ktorý sa nebojí chodiť pred bránku a odvádzať čiernu robotu. Chlapec nesmierne maká na tréningoch a nerieši nič iné, ako hokej. V prípravných zápasoch káčerov zaznamenal 3 góly a 4 asistencie. Patril k najproduktívnejším hráčom tímu. Vyzerá to, že zapadne do 4. formácie a dostane sa tak do súbojov s najlepšími, nakoľko 4. formácia sa väčšinou počas zápasu nasadzuje na najlepšie formácie súperov. Zloženie Jones, Grand a Regenda si nesmierne pochvaľovali ako jednotliví hráči, tak aj samotný tréner. Verím, že počas sezóny sa určite posunú vyššie. Tento chlapec je jednoducho skromný, pokorný a súčasne bez draftu sa dostal do hlavného tímu svojou bojovnosťou a výkonmi. Určite si pamätáte na moje videá z Regendových tréningov. Ak nie určite si pozrite môj Tik-tok účet! Radosť sa na tohto útočníka pozerať. fyzické parametre ho predurčujú k tomu, aby sa z neho stal v tíme líder. Je škoda, že zatiaľ Pali nie je vedený k presilovkám, prípadne do oslabení. Určite však tréner vyskúša jeho kvality práve aj v týchto činnostiach. Musím však dodať, že aj tím káčerov vyzerá slušne nabito a nemusí to byť s útokom na titul až tak nereálne, nakoľko útoky sú kvalitne vyvážené mladými hviezdami. Uvidíme ako sa popasujú s hrou.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Zostava Anaheimu
Zostava Anaheimu 

Posledný, ktorý sa prebojoval do hlavného tímu NHL Calgary, je Ružička, ktorý bude pendlovať medzi 3. a 4. formáciou. Sám sa vyjadril, že pre šancu v NHL bude aj chytať v bránke.

Verme tomu, že určite sa máme na čo tešiť a podporovať chlapcov. Je jasné, že momentálne každý druhý Slovák bude ráno pozerať na výsledky, z nočných zápasov NHL.

Neviem ako vy, no ja sa už neviem dočkať. Určite sa teším aj na parádnu druhú formáciu Bostonu v zložení Zacha, Krejčí, Paštrňák, ktorá môže byť bodovo naozaj výrazná. Niet sa čomu diviť v zápase proti new Yorku Rangers sa podielali na štyroch góloch svojho tímu. Navyše presilovková formácia v zložení Hall, Bergeron, Paštrňák a na modrej čiare Krejčí s Lidholnom (neskôr s McAvoyom) bude vzbudzovať obrovský rešpekt a nesmiernu silu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Zostava Bostonu Bruins
Zostava Bostonu Bruins  

Nezabudnite si kuknúť môj Tik-tok účet https://www.tiktok.com/@sportkitkat2910?_t=8WQ11MJBfV7&_r=1 pre najnovšie informácie, či krásne góly z hokeja a futbalu.

Ďakujem všetkým sa prečítanie.

Marek Kytka

Marek Kytka

Bloger 
  • Počet článkov:  34
  •  | 
  • Páči sa:  20x

Milujem prírodu, turistiku, cestovanie, pričom rád navštevujem krásne miesta a najmä hrady a zámky. Ak máte záujem o spoluprácu, reklamu, propagáciu, promo, súťaž, príspevok na mojich sociálnych sieťach, tak ma neváhajte osloviť :) Zoznam autorových rubrík:  ŠportCestovanieCvičenie, strava, tréningy

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu