reklama

Mirka Matušicová - dieťa bezdomovec

Pamätám si ako prvý krát v Správach STV ukazovali bezdomovca aj s dcérkou - malou Mirkou Matušicovou. Opúšťali práve stanový tábor, keď sa skončili najkrutejšie tohtoročné mrazy.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

"Je toto vôbec možné", pýtal som sa sám seba. Malé dieťa a na ulici ? To fakt nie je možnosť ako tým dvom pomôcť ?

Po nejakej dobe bola odvysielaná správa, že rodinka našla útočisko, otcovi zohanli prácu a budúcnosť malej Mirky sa presvetlila. Bolo to fajn, zdá sa že vždy sa nájdu dobrí ľudia, ktorým osud dieťaťa nie je ľahostajný.

No a včera som sa opäť dozvedel, že všetko je ináč. Mirkin otec si údajne neplnil svoje povinnosti, v práci kradol a robil problémy aj v dome kde ho aj s dcérou ubytovali. Vraj dokonca ukradol peniaze určené pre iné deti.

Sakra ako je možné, že rodič takéto niečo dopustí ? Aj keď všetkým televíznym (aj iným) správam verím len do istej miery, asi sa otec preda len nechoval najlepšie. Veď ak by som sa dostal do takejto situácie, ruky nohy budem bozkávať každému kto mi pomôže zabezpečiť pre dcéru ubytovanie, keď už by som toho nebol schopný sám. Aj orať na mne bude môcť, nieto aby som mu robil infantilné problémy.

Takže dcérka bola odlúčená od svojho nepodareného otca (božemôj, otec nešťastný, prečo si to musel tak posrať) a umiestnená do detského domova. Zbytočne poznačený detský život.

Hm, každý je negatívne poznačený úplne zbytočne. A o koľkých sa zo správ ani len nedozvieme....

Je mi z toho smutno :-(

Daniel Liddel

Daniel Liddel

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som úplne obyčajný a tuctový človek ako každý iný. Bežnýživot, bežné starosti, bežné radosti. Inak sledujem politiku, rád poznávam druhú stranu mincí a reálny (nie_moc_známy) život. Absolútne zbožňujem Tolkienove dielo a jeho filozofiu. Môj veľký koníček sú staré počítačové hry na rôzne systémy, ktorých mám obrovskú zbierku (je to splnený môj veľký detský sen). A som závislý na sladkostiach :-) A ešte jedna vec - mám pedofilnú orientáciu. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu