reklama

Mierový pochod od USA ambasády k veľvyslanectvu Ruskej federácie

Bude znamenať návrat k tradícii Bratislavy ako Mesta Mieru Prvý mierový pochod od USA ambasády k veľvyslanectvu Ruskej federácie, ktorý mieroví aktivisti uskutočnili 15.1.2017?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Ako vnímam dnešnú situáciu vo svete a prečo som rád, že som sa pochodu mohol zúčastniť?
Jasne zaznelo ako sa aj na Slovensku veľmi tešíme, že súčasný, nielen fyzicky čierny prezident USA Obama končí. Odchádza ako osoba, ktorá vrhla na USA to najhoršie svetlo. Dostal Nobelovu cenu mieru, aby 8 rokov viedol nepretržite 7 dobyvačných vojen?

Rijád 3. júna 2009
Rijád 3. júna 2009 (zdroj: AFP photo)

Tak sa stalo, že dal vo svete zabiť príliš veľa ľudí, zničiť bombami príliš veľa štátov. Stihol mať na rukách priveľa krvi nevinných ľudí. A nenávisť plodí nenávisť! Kto vlastne tohto rodeného Keňana mohol motivovať pre vykonanie toľkého zla?
Znamená niečo vazalská(?) zlatá reťaz, ktorú mu zavesil na krk saudskoarabský kráľ Abdullah?
Demokraciou nemožno vysvetliť činy Mr. Obamu, ale dostatočne ich vysvetľuje filozofia a prax dnešnej Saudskej Arábie.

Či otrokárstvo a demokracia majú ísť vždy ruka v ruke?

Zišli sme sa pred USA ambasádou v Bratislave Meste Mieru. Bez ním indukovanej nenávisti. Prišli sme naopak plní nádeje. Čo sa zmenilo? Obrovská vďaka patrí bratskému USA ľudu za zvolenie prezidenta Donalda Trumpa. Ľudia nikde na celom svete nepotrebujú vojny! Máme radosť, že zasa bude USA prezident rodený Američan. Silný patriot, ktorý rozhodne vystupuje za záujmy Američanov. A tento človek deklaruje aj veľkú zmenu doterajšej útočnej zahraničnej politiky USA na štandardnú politiku rešpektujúcu platné medzinárodné právo. Verím mu a som presvedčený, že nebude pokračovať v organizovaní nezákonného vraždenia iných národov, ktoré rozbehol jeho africký predchodca, ale bude konať v prospech svojej rodnej krajiny a súčasne aj celého sveta. Nad Bratislavou pred USA ambasádou silno zaznelo, že sa veľmi tešíme na cestu, po ktorej spoločne s prezidentom Donaldom Trumpom pôjdeme.

Už teraz vnímam, že Vladimír Putin a Donald Trump sa čoskoro chystajú stretnúť ako spojenci a ustanoviť medzi Ruskom a USA spoluprácu a dobré vzťahy ako základ, od ktorého sa bude odvíjať mier a prosperita vo svete. Žijeme vo veľkej dobe pozitívneho zvratu. 15.1.2017 sme predznačili v Bratislave dejiny, symbolickým pochodom od USA ambasády k veľvyslanectvu Ruskej federácie a vytvoreným mostom sme demonštrovali začiatok novej éry budovania pevného priateľstva týchto dvoch krajín. USA a Ruská federácia sa tak stávajú aj našimi najlepšími priateľmi.

Všetci ľudia sú pozvaní spoločne kráčať po novej ceste!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Vlajková výzdoba USA ambasády 15.1.2017. Zástavy priateľov vejú spoločne!
Vlajková výzdoba USA ambasády 15.1.2017. Zástavy priateľov vejú spoločne! (zdroj: Jozef Šolc)















 

Peter Lipták

Peter Lipták

Bloger 
  • Počet článkov:  67
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Som všeobecný praktik, lekár, pešiak medicíny. Vidím následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.A trpezlivo píšem bloky... Zoznam autorových rubrík:  RozprávkyNázoryEkonomika zdravotníctvaFotozamysleniaBáječnéZmenyPrevenciaZdravotné problémyHrozby

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu