reklama

"Sestry Olsenove" + Hitler = Prussian Blue...

...alebo ako dve rozkošné 13 ročné americké dvojčatá o nadradenosti bielej rasy spievali.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (112)
Pekné tričká, čo? zdroj: wikipedia.org
Pekné tričká, čo? zdroj: wikipedia.org 

Volaju sa Lamb a Lynx Gaede, majú nadherné blond vlásky, anjelské hlásky a modré očičká...no presne také, že vás nútia ich štípať do tých ich chutných líčok. Až kým neotvoria tie ich, s prepáčením za výraz - ja také normálne nepoužívam, ale ony sú fakt drsné-, špinavé rasistické huby.

Spevácku kariéru odštartovali v roku 2001 a stihli vydať dva albumy. Ich skupina funguje pod menom Prussian Blue, čo ani náhodou nie je náhoda. Sú pyšné na to, že zodpovedajú fyzickému ideálu árijskej rasy (to, že aj Indovia svojím spôsobom sú árijci, to dievčence radšej ani nevnímajú) a sú hrdé na svoje germánske korene (mimochodom majú aj sestru, ktorá sa vola Dresden...žeby len tak?). Vôbec sa nesnažia skrývať svoje presvedčenie, že biela árijská rasa je tá pravá. Podľa vlastných slov konajú osvetu a zastávajú jediný dobrý názor. Ich pieseň Sacrifice je venovaná Rudolfovi Hessovi a ospevuje ho ako hrdinu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale pozor! Kto by si myslel, že sú stvorenia plné nenávisti, veľmi sa mýli! Veď sú take dobrosrdečné! Vyzbierali dokonca peniaze pre obete hurikánu Katrina. Biele obete samozrejme.

Ja osobne neviem, čo si mám myslieť. Samozrejme, že je za tým hlavne ich výchova. Konkrétne ich mama April Gaede, ktorá ich vyučovala doma a s hrdosťou im vštepovala svoje perverzné ideológie. Musím uznať, že odviedla dokonalú prácu - perfektne vymyla svojim deťom mozgy. Zaujímalo by ma však, ako sa jej podarilo vopchať im do hlavy hrdosť na ich modré oči a blond vlasy (ich koncertné DVD sa mimochodom tiež volá Blond Hair, Blue Eyes) a zároveň veľkého Fuehreram ktorý teda mal sám ďaleko od takého fyzického zjavu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Po čase však Lamb a Lynx predsalen začali chodiť no normálnej školy v ich rodnom mestečku Bakersfield v CA, aj keď sa, chuderky najprv obávali, že si nenájdu kamarátov. Ale našli, a ešte koľko! (aspoň ony to tvrdia). A žnú jeden úspech za druhým. Ale sama seba sa pýtam, čo to je za školu. Jednako obyvatelia mestečka odmietajú ich vystúpenia na reprezentatívnych podujatiach Bakersfieldu, ale dievčence sa pravidelne stávajú "Class princess" alebo "Best History Student". Aká history? To ich ešte aj v škole učia skresľovať dejiny?!? 

Pre silné nátury (aj keď sa nejedná o nejaké krvavé scény): nech sa páči ich oficiálna stránka. Okrem lyrických textov ospevujúcich tieto úžasné dievčence, si môžete prostredníctvom tejto stránky objednať aj rôznu literatúru, ako napríklad Defensive Racism či Dissecting the Holocaust. Mňa najviac poznačila rubrika fanmail. Enjoy! Alebo vlastne...radšej ani nie, lebo to by som sa bála už aj vás.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

doplnok: práve som zistila, že sa odsťahovali z Bakersfieldu, lebo to tam nebolo dostatočne "biele".

Ranya Malovičová

Ranya Malovičová

Bloger 
  • Počet článkov:  46
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Študentka politických vied so zameraním na Blízky a Stredný Východ na Institut d'études politiques de Paris. Momentálne v Káhire. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáTak toto som ja...Môj židovský svetDopisy z púšteDopisy z FrancúzskaRodina mojaTancuj, tancuj, vykrúcajTaké všeličoSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu