reklama

Deň narcisov už po desiatykrát!

Je to takmer neuveriteľné a svojím spôsobom až fantastické, že u nás funguje organizácia Liga proti rakovine a jej najznámejšia akcia Deň narcisov. 7. apríla 2006 sa vydá do ulíc približne 13 000 (!) dobrovoľníkov a budú vykonávať zbierku pre onkologicky chorých pacientov, ich rodiny, ale aj na zabezpečenie informačných a preventívnych kampaní, podporu výskumu a klinických projektov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Keď sa trošku pohráme so slovíčkami, môžeme povedať, že kto nie je narcista (zahľadený do seba) môže prispieť dobrovoľnou sumou a dostať narcis. Možnosťou je aj prispieť na účet Dňa narcisov – 262 974 0400/1100 (Tatra banka) alebo zaslať ľubovoľnú SMS na číslo 848 (Orange aj T-Mobile). A možno stačí venovať príjemný úsmev a prehodiť pár slov s vaším známym (alebo aj neznámym) onkologicky chorým pacientom... To je možno niekedy ťažšie ako darovať 20 Sk.

V každom prípade, Deň narcisov je vhodnou príležitosťou ako začať pomáhať tým ktorých postihla zákerná choroba (ktorá však nie je až taká výnimočná), získať informácie a možno sa aj trošku priblížiť “tým chorým“.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

P.S.: z tých 13 000 dobrovoľníkov bude vďaka ochote vedenia školy a spolupráce našej školy, skautov a firmy ISSO s Ligou proti rakovine niekoľko dobrovoľníkov aj z našej školy. Ale je vlastne jedno “kto“, podstatná je otázka “prečo“.

Matej Sýkora

Matej Sýkora

Bloger 
  • Počet článkov:  160
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu