reklama

Puff a Muff sa v lese stratili

Vybrali sme sa s Puffom na prechádzku. Krásny slnečný deň. Kráčame po čerstvom snehu smerom k lesu. Vo vzduchu cítiť tajuplné napätie. Točíme to na kameru.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

O hodinu sa zotmelo a my sme ostali pre lesom samy. Spoločnosť nám robí tma, zima a vietor. Púšťame sa do lesa. Les je aj zamrznutým močiarom, takže ľad pod našimi nohami začína praskať.

Znie to mrte strašidelne.

Nechávam Puffa samého a ja(Muff) idem trošku dopredu. Puff kráča sám a ja ho straším na dohodnutom mieste kvôli záberu. Nezľakol sa :-( Zábery máme natočené utekáme preč.

Utekáme preč, sme posratí sami zo seba. Prichádzame ku kopcu, štveráme sa hore a je nám nejako zvláštne. Kopec je aj zároveň cintorínom. Obchádzame hroby s hojnou dávkou rešpektu. Stále sa to točí na kameru.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dostávame sa na koniec kopca, ktorý sa zvažuje dolu a tu premýšľame ako bude video pokračovať. Točíme krátky hororový film, len mne to celé príde ako komédia. Ja si ľahám do snehu a Puff ma má nájsť "mŕtveho". Tie herecké výkony sú tak smiešne, že je to ťažké natočiť.

Dochádzajú nám baterky v kamere. Končíme. Dole z kopca je ľadová dráha na šmýkanie. Puff ide prvý a ja za ním, narážam doňho a rútime sa dolu strmým kopcom. Dole sa rozbijeme ako smeti. Smejeme sa ako malé deti.

Tu je spomínané videjko

Moje ďalšie články

Slnko sa vracia, len neviem či do mojej duše

Ako som o pomoc volal... (časť I.)

Ako som o pomoc volal...časť druhá

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ako som volal o pomoc, 3.častica

Matúš Kollárik

Matúš Kollárik

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Čo o mne napísať? Som obyčajný človek, ktorý túži byť vnútorne slobodný. Píšem, hrám, premýšľam, robím blbosti, rád sa smejem a sem-tam na mňa padne aj hustý oblak melanchólie. Zoznam autorových rubrík:  Cesta uzdraveniaUnbásneNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu