reklama

Bojovať, ale za každú cenu? alebo Hlavou proti múru?

Nie je možné vyhrať. Aj napriek všetkým nádherným chvíľam. Aj napriek tomu, že sa stretávame radi. Neustále sa nájde niečo, čo nás rozosmeje. Či už len obyčajný pohľad, ktorý by mal byť venovaný skor ceste predomnou. Alebo obyčajné prechádzky popri rieke. Alebo obyčajné posedenie pri kúskoch pizze. Nezmyselné dotyky počas cesty autom. Vždy sa to končilo úsmevom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Doposiaľ každý jeden deň bol výnimočný. Vždy úplne iný a vždy nádherný. V meste sme prešli všetky ulice. Všetky miesta, ktoré sme vôbec nepoznali. A ten pocit, pocit z každej jednej vychádzky bol úžasný. Taktiež posedenie v tráve, a vnímanie života okolo nás. Starý zvalený strom, kde sme sedeli a bláznili. Pohľady na mesto, kedy sa nám zdalo, akoby tam žili mravčekovia, a pritom tam patríme aj my. Jednoducho a skrátka, ako by sme mali dlhodobý vzťah a pritom netrvá ešte ani len mesiac. Aj napriek tomu však v tomto nemôžeme pokračovať. Nemôžeme preto, lebo sa týmto vzájomne ničíme. Vždy keď dojde na lámanie chleba, zostávame potom doma so slzami v očiach. A spomíname, aké krásne to bolo. Bolo, vravím preto, lebo byť nemôže. Ak ho totiž naozaj miluje, tak toto už nemôže pokračovať. Záleží mi na tom, aby bola šťastná, ale ak má byť šťastím zároveň utrpenie, tak to asi nebude vhodná kombinácia.

Záverom: Bojovať sa dá, ale iba dočasu. Každý sa raz vyčerpá. Ja mám síce sily dosť, ale nechcem vysíliť aj ju. Mám ju totiž veľmi rád. A preto vlastne bojujem s najtvrdším múrom aký existuje. A bojujem aj napriek tomu, že viem, že nemám šancu vyhrať. Ja len viem, že aj keď existujú mračná, vždy niekedy neskôr vyletia aj lúče slnka, ktoré sa budú pomedzi ne časom predierať. A verte mi, že budú.

Michal Jasik

Michal Jasik

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  Moje pocitySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu