reklama

Memoriál Ondreja Rintela 2008

Koncom augusta sa uskutočnil mládežnícky šachový turnaj Memoriál Ondreja Rintela. Tu nájdete aj krátke video s komentármi trénerov, organizátorov ako aj samotných hráčov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Turnaja sa zúčastnilo 40 detí mladších ako 16 rokov, pričom suverénnym víťatom sa stal hráč Dunajskej Stredy Dominik Csiba, keď z deviatich partií uhral plný počet bodov 9. Minuloročný víťaz a nasadená dvojka Tomáš Peitl získal druhé miesto s počtom bodov 8, keď prehral iba so samotným víťazom. Ročník 2008 mal vysoké zastúpenie dievčat, čo potešilo hlavne organizátorov ale aj šachových fanúšikov.

Po slabších ročníkoch je opäť vidieť, že tento šport si získava nadšencov aj medzi najmladšími, a preto sa slovenský šach nemusí báť budúcnosti. Veľká vďaka však patrí samotným rodičom, ktorí podporujú svoje deti častokrát s nevyčerpateľnou trpezlivosťou.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Oficiálna stránka podujatia

Michal Vrba

Michal Vrba

Bloger 
  • Počet článkov:  54
  •  | 
  • Páči sa:  0x

milujem Bratislavu napriek jej nerestiam a som hrdým Slovákom Zoznam autorových rubrík:  PolitikaŠportAutáDovolenkaŠachOstatnéMarketingStaré, ale dobréFotkyNázor...ani sem nechoď

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu