reklama

Horory ma bavia, ale mám z nich aj strach

Určite má veľa ľudí rado horory. Ja mám k nim veľmi zvláštny vzťah: bavia ma, ale zároveň sa ich aj bojím.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (38)

Vždy, keď má byť v telke nejaký horor, tak sa naň teším už aspoň týždeň dopredu, ale keď ho vysielajú, je to úplne iné. Napríklad „Kruh“ som videl aspoň 5 krát, ale vždy, keď ho pozerám, tak mám z neho husiu kožu. Ale to nie je obyčajný strach. Veľmi veľa ľudí sa bojí hororov. Ale nie tak ako ja. 

Ja keď pozerám nejaký horor, napríklad už spomínaný „Kruh“, tak sa bojím ešte pol roka po ňom. Vždy, keď pozerám večer sám telku, bojím sa, že mi vypne televízor, zazvoní mi telefón a doňho mi niekto povie: „7 dní“ a ja za 7 dní uvidím kruh a zomriem. Alebo keď pozerám „Šiesty zmysel“, tak sa bojím ísť v noci sám na záchod, že tam stretnem mŕtvolu. Alebo ešte jeden príklad: Keď pozerám „Znamenia“, tak nejdem aspoň mesiac okolo kukurice, lebo sa bojím, že v nej nájdem kruhy - znamenia. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Niekedy mi pri hororoch tak búcha srdce, že si myslím, že dostanem infarkt. Pritom ja viem,že to nie je možné, že je to len film, ale aj tak sa toho bojím. 

Aj pri písaní tohto článku mám strach, že monitor na mojom počítači zrazu zažmurká a na ňom sa objaví kruh.

Milan Kopča

Milan Kopča

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Milan a mám 15 rokov. Mám rád dobré jedlo, šport (hokej, futbal, tenis) a rád lovím ryby. Zoznam autorových rubrík:  Moja rodinaO mneČo vidím a počujemSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu