reklama

ZEMOPRESS – šťuka v mediálnom bahne

V zakalených bahnistých vodách slovenskej žurnalistiky udávajú tón trochu odrastení sopliaci a sopliandy, ktorí kašlú na zásady serióznej žurnalistiky. Sú ochotní napísať všetko, čo si žiada majiteľ média a majú žalúdok i sily snoriť po zhovadilostiach 26 hodín denne. Zákonite ako protiváha musela vzniknúť nová agentúra ZEMOPRESS. Necháva všetky celebrity na pokoji a vždy snorí v mútnych vodách takej skupiny osôb, či tvorov, ktorá je po ruke. Dnes ZEMOPRESS ponúka správy ako dôkaz hlbokej znalosti zvieracej politiky, kriminality a noviniek z VIP spoločnosti.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

 Z domoviny

Delfíny majú konzulát

BRATISLAVA 6. decembra (ZEMOPRESS) Za účasti premiéra Róberta Fica dnes vBratislave otvorili delfínie zastupiteľstvo. Je na toalete honorárneho konzulaJuraja Širokého. Práve cez toaletu ho vyhľadali delfíny a ponúkli mumiesto diplomata. Najprv váhal, ale potom funkciu prijal. “Konečne ocenilniekto moje zásluhy o svet.“ Vyhlásil v ďakovnom príhovore novýkonzul Juraj Široký. “ Na cestu do úradu cez toaletu som si už zvykol. Kanceláriunemám ďaleko. Je hneď v ohnutej rúre pod splachovačom. Aj komunikácia sdelfínmi je jednoduchá. Stačí mi vopchať hlavu do záchodovej misy.“

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Objavili Atlantídu

ATLANTICKÝ OCEÁN 6. decembra (ZEMOPRESS) Obrovským škandálomsa skončila prvá slovenská námorná objaviteľská plavba. Po tom, ako ako imdelfíny ako dôkaz priateľstva po otvorení nového konzulátu ako prvým ukázali,kde leží Atlantídu, si na druhý deň nevedeli spomenúť, kde im morské cicavce ukázali.Po oslave objavu mali okno, že až.

Pivná vakcína

PREŠOV 6. decembra (ZEMOPRESS) Nový primátor Pavel Hagyari priniesolprvý dôkaz, že to s Prešovom myslí tak, ako konal v Bratislave, teda statočnea nezištne. Nariadil ako prevenciu pred vtáčou chrípkou čapovaťv Prešove vo všetkých výčapoch pivo s vakcínou. Jeho prvý projektchráni všetkých, ktorí nemajú čas zaočkovať sa proti chrípke, lebo musia ísť napivo. V prípade chrípkovej pandémie vtáčej chrípky budú v Prešove všetkyvýčapy otvorené non stop.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ratlík zahrdúsil vlkodava

KOŠICE 6. decembra (ZEMOPRESS) Majiteľ írskeho vlkodava Jn. B.zažalovalmajiteľa ratlíka Romana K., že mu jeho ratlík zahrdúsil jeho psa vo veľkostiodrasteného teľaťa. Po vyšetrení záhadného prípadu sa ukázalo, že mal pravdu.Majiteľ vlkodava si psa uviazal pred obchodom a pokojne išiel nakupovať.Nezodpovedný pán ratlíka uviazal svojho malého psa na dosah veľkého bundáša aratlík naozaj vlkodava zadusil, lebo mu zaskočil v krku.

 
 Z inakadiaľska

Majú po vtákoch

LYON 6. decembra (ZEMOPRESS) Súd v Lyone zakázalmanželom Deril a Pierrovi Lefebreovcom chov poštových holubov. Rozsudok saodvoláva na dokázané týranie vtákov z nedbalosti. Manželia po zdražení klasickéhopoštovného používali holuby na dopravovanie listových zásielok. Trpelipokročilou sklerózou a vždy zabudli holubom pred vypustením rozviazaťkrídla. Vtáky  museli nosiť poštu peši.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Yeti je panna

KADMANDÚ 6. decembra (ZEMOPRESS) Konečne sa podarilodokázať, prečo sa doteraz nikomu nepodaril osobný kontakt s legendárnymhimalájskym snežným mužom. Yeti je samička a ešte k tomu panna, čiže jehanblivá a je jej málo, lebo sa nerozmnožuje.

Krvavé mačacie zápasy

SZEGED 6. decembra (ZEMOPRESS) Maďarská polícia v Szegedeobjavila centrum krvilačnej zábavy miestnej mafie. Zloduchom už nestačilikrvavé psie zápasy a tak organizovali kruté mačacie súboje. Špeciálnevyšľachtené maďarské plemeno bojových mačiek vycvičili v ázijskom bojovomšporte sumo. Keďže mačka má 9 životov, súboje sa často pretiahli na tri dni.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Korytnačia korida

MALAGA 6. decembra (ZEMOPRESS) V Malage otvorili nové tréningovéstredisko pre toreadorov. Prvé lekcie koridy absolvujú s 200 ročnou korytnačkouEsmeraldou. Je predsa len trochu pomalšia ako býk a na druhej stranevydrží viac zapichnutí kordu do chrbta a ani ju to nerozzúri. 

Modrý krtko vyčíňa

MADRID 6. decembra (ZEMOPRESS) V Španielsku už niekoľkotýždňov vzrušuje tamojšiu verejnosť modrý krtko. Nikto nevie odkiaľ sa vzal,ale objavili sa dohady, či nejde o relikt z Picassovnho modrého obdobia. VŠpanielsku totiž zároveň zaregistrovali nárast výskytu kockatých, hranatých avôbec značne kubických krtkov.

V prípade záujmu serióznych médií, ktoré na Slovensku ešte zostali, je agentúra ZEMPRESS ochotná poskytnúť akúkoľvek pravdivú správu na objednávku média. S pozdravom generálna riaditeľka poverená vedením Agentúry ZEMOPRESS

 Tina
 

Milan Nemec

Milan Nemec

Bloger 
  • Počet článkov:  42
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Dobrovoľný výskumník malej úlohy: Využitie blogu na úpravu okolia môjho ja. Zoznam autorových rubrík:  Tu si žartujemTu nežartujemTu vás chcem nasrdiťTu mi je to jednoVarím siSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu