reklama

Vianoce???

Čokoládový Mikuláš mi v hypermarkete nakládol poza uši už niekedy v polovici septembra. Utekala som od neho čo najďalej, lebo sa mi snažil vyískať pavučinky zo strapatých vlasov. Čím viac som utekala chrániac si babie leto v náručí, tým viac sa mi ho snažili ukradnúť. Bilbordy frajersky postávajúce vedľa ciest, hlasné reklamné spoty unikajúce z médií... Mám pocit, že tohotoročné Vianoce mi natlačili nasilu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Salónkam uloženým v regáloch obchodov sa červená staniol rovnako ako lístie, ktoré ešte ani nestihlo opadať zo stromov. Človek sa ledva spamätá z toho, že prišla jeseň, nestačí si ju vychutnať a už ktosi začne davovú psychózu.

 Znechutená sa pozerám na poskakujúceho ujka v TV, ktorý sa už dva mesiace snaží nájsť ukrytý vianočný darček (tvorcov reklamy nenapadlo, že kradnú deťom ilúzie?). Máš sa ty ešte nahľadať, kým prídu skutočné Vianoce... ak sa tak dajú ešte nazvať.

Mánia nakupovania, zadlžovania sa, nakupovania, zadlžovania sa... Veď čo ak švagriná nakúpi drahšie darčeky ako ja??? Čo ak u exmanžela deti dostanú viac???

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ježiško, oplatí sa ti ešte narodiť? Uvidí ťa niekto medzi hŕbou hračiek, elektroniky, spodného prádla, šperkov a potrhaného baliaceho papiera???

Katarína Moravová

Katarína Moravová

Bloger 
  • Počet článkov:  103
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu