reklama

Sýty hladnému neverí, alebo niektorí ľudia nevedia čo od dobroty

Nedávno som sa posťažoval na svoj život. Jedna teta na to zareagovala tak, že ma poslala na Mars. Vraj sa chystá vesmírny let, mohol by som sa zúčastniť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (20)

Pochopil som ako to myslela. Vníma ma ako mrzutého človeka, ktorému všetko vadí a s ničím nie je spokojný a najlepšie by som podľa nej urobil, keby som odišiel niekam preč, ďaleko.

Táto teta patrí medzi ľudí ktorí sa majú dobre a nevie si predstaviť aké to je, keď sa niekto má zle.

Ak človeku ktorý sa má dobre, poviete že sa máte zle, tak je mu to nepríjemné, lebo to narúša jeho predstavu bezchybného sveta. Nezriedka sa stane, že takýto človek na vás potom začne útočiť.

Pokiaľ sa máte zle a sťažujete sa na to niekomu kto sa má dobre, tak nečakajte pochopenie, lebo platí, že sýty hladnému neverí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prečo je to tak že niektorí ľudia sa majú dobre a iní zle?

Najprv som si myslel že je to náhoda. Neskôr som sa naučil že náhoda neexistuje. Náhodou sa totiž nedá vysvetliť, že niekto má stále šťastie, a na niekoho iného sa stále lepí smola, nech robí čokoľvek.

V živote musí existovať niekto kto riadi naše životy, nejaký boh alebo čo, a tento boh jednému človeku dáva samé dobro a inému samé zlo.

A preto niektorí ľudia majú stále šťastie a majú takmer ideálny život, a iní majú stále smolu, nech sa akokoľvek snažia.

Medzi týmito dvoma skupinami nikdy nebude porozumenie.

Juraj Paškuliak

Juraj Paškuliak

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  224
  •  | 
  • Páči sa:  357x

Pochádzam z Kláštora pod Znievom. Študoval som na Škole úžitkového výtvarníctva v Kremnici. Živím sa výrobou majstrovských sláčikových hudobných nástrojov. Som autorom štyroch zbierok poviedok, ktoré v priebehu rokov 2010 až 2013 boli vydané v knižnej podobe. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPolitikaNezaradenéPrózaFotografiePoéziaKultúraSúkromnéSpomienky na matku

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu