reklama

Predvolebný sľub politického podvodníka

V článku uverejnenom 6. marca som sa venoval prapodivnému zjavu na našej politickej scéne menom Boris Kollár.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Tento predseda parlamentu a Matovičov obľúbenec, okrem toho že má mafiánsku minulosť, je aj promiskuitný a mravne skazený človek. Z toho čo som čítal o jeho partnerkách mám dojem že má veľmi zvláštny vkus, alebo inými slovami že sa mu páčia najmä prostitútky, narkomanky a ženy zapletené do zločinu, ako napríklad Zsuzsová. Asi platí ono známe vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.

Je veľmi čudné, keď práve niekto ako on má plné ústa konzervatívnych hodnôt. Mne to príde ako čisté pokrytectvo. Neviem akým spôsobom sa šíria pohlavné choroby, asi len pohlavným stykom, ale keby som ho stretol na ulici, tak by som sa mu pre istotu veľkým oblúkom vyhol, aby som od neho niečo nechytil. Proste sa mi tento človek hnusí. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pred voľbami sľuboval že postaví dvadsaťpäťtisíc nájomných bytov ročne. Kvôli cirkusu ktorý sa rozpútal okolo koronavírusu sa na tento jeho sľub akosi zabudlo. Tak si ho pripomeňme a pozrime sa na to, či je také niečo reálne.

V dome na fotografii je osemdesiat bytov. Väčšinou sú to maličké jednoizbové byty s plochou tridsať metrov štvorcových.

Obrázok blogu
(zdroj: Juraj Paškuliak)

Keby ste takýchto domov postavili desať, tak by ste mali osemsto bytov. To je málo. Keby ste takýchto domov postavili sto, tak by ste mali osemtisíc bytov. To je stále málo. Potrebovali by ste ich v priebehu roka postaviť viac ako tri stovky, aby ste dosiahli číslo dvadsaťpäťtisíc.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Museli by ste pre tie domy najprv kúpiť pozemky, potom na nich vybudovať inžinierske siete, postaviť k nim cesty. Potom by ste museli zohnať stavebný materiál a stroje. Potrebovali by ste robotníkov, ktorí by tie domy stavali. A na to všetko by ste museli mať peniaze. Zoberte si akým tempom staviame diaľnice a predstavte si, či by sme boli schopní postaviť tie byty. Ja som presvedčený že nie.

Dvadsaťpäťtisíc nájomných bytov ročne hodnotím ako jeden z najbláznivejších predvolebných sľubov v histórii Slovenska. A uveriť niečomu takému môže len somár. Pre mňa je veľkým sklamaním, že toľko ľudí naletelo a strana Sme rodina získala vo voľbách viac ako osem percent. Prečo sa to stalo? Asi preto lebo Boris Kollár je šikovný politický podvodník, ktorý ide na voličov rovnako ako Fico. Snaží sa obalamutiť hlúpych, slabých a takých ktorí si myslia že o všetko sa má postarať štát. Zatiaľ mu to funguje. Uvidíme dokedy. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Juraj Paškuliak

Juraj Paškuliak

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  224
  •  | 
  • Páči sa:  356x

Pochádzam z Kláštora pod Znievom. Študoval som na Škole úžitkového výtvarníctva v Kremnici. Živím sa výrobou majstrovských sláčikových hudobných nástrojov. Som autorom štyroch zbierok poviedok, ktoré v priebehu rokov 2010 až 2013 boli vydané v knižnej podobe. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPolitikaNezaradenéPrózaFotografiePoéziaKultúraSúkromnéSpomienky na matku

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu