reklama

Kde všade sa dá zastaviť autom

Ja osobne sa snažím parkovať všade tak, aby som bol najbližšie k miestu určenia. Hľadám miesto na zastavenie skoro vždy na doraz a skoro vždy sa mi to aj podarí. Ale aj pri svojej lenivosti si nedovolím toto.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Bratislava, križovatka Mudroňová - Slávičie údolie, streda 7.9.2011 16:18. Teda v čase, keď už sú cesty dosť plné a aj takéto "dočasné" parkovanie narobilo trocha chaosu.

Čo je najsmutnejšie na tejto situácii? Predmetná pani prišla do školy pre svoje dieťa a príklad to nie je dobrý. Ak pozriete vľavo, tak je vidieť že za prechodom v uličke mohla spokojne a hlavne bezpečne zaparkovať.

Obrázok blogu
Obrázok blogu


Červená znača ukazuje miesto kde auto stálo.

Slavomír Repka

Slavomír Repka

Bloger 
  • Počet článkov:  593
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezaujíma ma, koľko stojí liter benzínu.Zaujíma ma, koľko zarábam ja.(kurňa, ten benzín je ale drahý)V roku 2005 (február) som na blogu SME začínal článkom PAŠTEKÁRIViac o mne a mojej práci nájdete na slavomir.skObývam krásnu časť zeme, nazývanú Slovensko. Bývam v dosahu hlavného mesta, ale aj hory a vodu mám blízko. Mimo rečou som východniar ;-), paštekár....Résumé môjho "NAJ" na blogu SME nájtete TU Zoznam autorových rubrík:  Moja profesiaZ pohľadu obchodníkaKonzultingCESTOVNÝ RUCHpostrehy z ciestosobný názorpohľadyAnalýzyAUTO - testNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu