reklama

Gorila nie je opica ani krycí názov odpočúvania

Gorila je iba smutný obraz našej biedy, korupcie, nemohúcnosti polície, ale hlavne neospravedlniteľnej ignorancie všetkých ústavných činiteľov a politikov. Druhá vec, na ktorú nedávno "uniknuté prepisy" upozornili je podľa mňa ešte alarmujúcejšia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (83)
Obrázok blogu

To, že sa politici (naprieč celým politickým spektrom) správajú ako majitelia a drancovatelia tohto štátu, to vie každý. Veľa ľudí to nechápe, ale vie.

To, že finančné skupiny majú rozparcelované oblasti v štýle mafie, vie každý.

To, že tu každý každého odpočúva už vie každý, ale málo kto to vie aj dokázať.

To, že minister je na 98% dosadený určitými skupinami vie každý, ale málokto to vie dokázať.

To, že kompetentní na dokazovanie čohokoľvek väčšinou otázky z týchto smerov nepotvrdzujú, ale ani nevyracajú vie každý. Ale to, že nevyšetrujú to nevie dokázať skoro nikto.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale to, že strážny pes demokracie, (média a novinári) o probléme GORILA vedia roky a neštekajú je podľa mňa väčší problém ako to, že politici kradnú.
TOTO je TEN najväčší problém Slovenskej malosti.

Novinár Nicholson podľa jeho vyjadrenia o predmetných prepisoch vie roky, ale namiesto toho, aby si plnil úlohu strážneho psa demokracie, tak radšej začne písať knihu, kde opisuje GORILU.
Kniha vie zarobiť na rozdiel od investigatívy!

Bezpečnostný analytik sa vyjadrí, že tieto prepisy v tomto štáte čítal asi každý, "kto v tejto republike niečo znamená" je pre mňa podstatne horšie vyjadrenie ako pravda, že politici "kradnú"!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS: A potom si novinári zmyslia, že za ich "duševnú" prácu je potreba priplatiť si PIÁNKO.

Novinári, ak by ste išli po takejto téme a sledovali ju dôsledne a do konca, boli by nás milióny, ktorí by sme si PIANO zaplatili. Aj dojnásobnou cenou!

Slavomír Repka

Slavomír Repka

Bloger 
  • Počet článkov:  593
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezaujíma ma, koľko stojí liter benzínu.Zaujíma ma, koľko zarábam ja.(kurňa, ten benzín je ale drahý)V roku 2005 (február) som na blogu SME začínal článkom PAŠTEKÁRIViac o mne a mojej práci nájdete na slavomir.skObývam krásnu časť zeme, nazývanú Slovensko. Bývam v dosahu hlavného mesta, ale aj hory a vodu mám blízko. Mimo rečou som východniar ;-), paštekár....Résumé môjho "NAJ" na blogu SME nájtete TU Zoznam autorových rubrík:  Moja profesiaZ pohľadu obchodníkaKonzultingCESTOVNÝ RUCHpostrehy z ciestosobný názorpohľadyAnalýzyAUTO - testNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu