reklama

Zacyklenie koalície, alebo predčasný koniec

Pri dnešnej (ne)voľbe (staro)nového Generálneho prokurátora sa nám odkrýva samozničujúci proces najsilnejšej koaličnej strany, ktorej predseda to asi prekombinoval.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Už v minulosti som napísal článok o systéme ako pracuje Mikuláš Dzurinda (Dohodli sme sa, že sa dohodneme) a písal som tam tiež o tom, že v jeho dohodách mi začína chýbať jedna premenná, ktorá by mala byť hlavná, "volič".
Tiež som písal, že Dzurinda mal už dávno striedať (Prečo si myslím, že Dzurinda by mal striedať). Neskôr Dzurinda striedal, ale nie dobrovoľne.
A nedávno som sa venoval komunikačnému (podľa mňa) problému medzi Radičovou a Dzurindom (Trnkobranie, alebo Radičová vs. Dzurinda). (Dnes by som očakával od novinárov, že pripravia diskusiu, kde by prezentovali svoje názory na voľbu GP, predseda SDKÚ-DS Dzurinda a premiérka Radičová).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Po dvoch kolách (ne)voľby (staro)nového Generálneho prokurátora je vidieť, že SDKÚ-DS si to zamierila do politického pekla a snaží sa nasmerovať svoju budúcnosť na cestu, ktorú už úspešne zavŕšilo HZDS.

Nie, že by ma to tešilo, ale som presvedčený, že čím skôr sa nádor odstráni, tým menej organizmus trpí. Ale tiež si myslím, že niekedy je vykupením pre organizmus, ale aj tých čo sú okolo rýchla smrť.

Miki to, zdá sa, prekombinoval a už nevie ako z toho von. Je možné, že sa mu podarí ešte raz byť premiérom, ale na úkor nás všetkých a toto sa mi nepáči. Keby si svoje ambície plnil za SVOJE peniaze, tak je mi to jedno, ale tu sa hrá o obyčajných ľudí, ktorí to aj tak zaplatia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

(Po kliknutí sa obrázok zväčší)

Odkaz pre Dzurindu:

1. Je koniec, ale môže byť ešte horšie.
2. Úspešní ľudia odchádzajú na vrchole, iba slabosi nedokážu povedať stačí!

3. Spolupracovať so SMER-om v budúcej možnej vláde (so zdôvodnením, že sa ináč nedalo) je hodné titulu "kolaborant", ktorý by sa tak po desiatkach rokov dostal znova do povedomia ľudí.

Slavomír Repka

Slavomír Repka

Bloger 
  • Počet článkov:  593
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezaujíma ma, koľko stojí liter benzínu.Zaujíma ma, koľko zarábam ja.(kurňa, ten benzín je ale drahý)V roku 2005 (február) som na blogu SME začínal článkom PAŠTEKÁRIViac o mne a mojej práci nájdete na slavomir.skObývam krásnu časť zeme, nazývanú Slovensko. Bývam v dosahu hlavného mesta, ale aj hory a vodu mám blízko. Mimo rečou som východniar ;-), paštekár....Résumé môjho "NAJ" na blogu SME nájtete TU Zoznam autorových rubrík:  Moja profesiaZ pohľadu obchodníkaKonzultingCESTOVNÝ RUCHpostrehy z ciestosobný názorpohľadyAnalýzyAUTO - testNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu