reklama

Čo je naozaj dôležité?

Toto nebude dlhý príbeh, aj keď by si určite zaslúžil celú knihu, ktorú by povinne čítali všetci. Či už žiaci na školách, podnikatelia na svojich team buildingoch , alebo politici v poslaneckom bufete.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 V tejto dobe a v tejto spoločnosti už asi ľudskosť a súcit nemá miesto. Stretávame sa s tým na každom kroku, na každom mítungu, v ordináciách lekárov, alebo na priechode pre chodcov. Dnes viac ako kedy predtým platí, vyššia berie.

 Už dávno väčšina z nás nemôže robiť čo chce, ale robí to čo musí. Pre svoju rodinu - pre partnerov, pre rodičov, pre deti, alebo pre kolegov a pre prácu. Táto doba je veľmi rýchla a kto nestíha plávať s prúdom, tak sa utopí.

 A ako keby nestačilo, že sme sa roky učili plávať s Ficom a jeho zlodejskou partou, na ktorú neplatia žiadne svetské zákony, tak nám svojim okázalým kradnutím a netrestaním korupcie pridal ďalšie závažie do vesty.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ľudí, ktorí nielenže nerešpektujú zákon, ale aj sa mu vysmievajú – oprava, to je moc všeobecné a platí na väčšinu politikov.

 Ľudí, ktorí sú naozajstnou pohromou pre spoločnosť a jej bremenom, pretože nechápu, aké zlo a demagógiu šíria. Ak hádate, tak áno, sú to tí holohlaví fešáci s iskrou v oku, ktorí by ako vypadli z ročenky Oxfordu.

 Tak kde sa ta naša spoločnosť posunula? To sa mám báť policajtov, bankárov, sudcov, doktorov, likvidátorov, poisťovákov, exekútorov, politikov, hlupákov a ešte aj fašistov?

 To sa dnes naozaj musíme báť všetkých? To sa mám báť nejakého poslanca, ktorý si vyžere v krčme a zlomí mi nos? A keďže je z BB – tak sa skutok nestal?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 To si mám ako pacifista zaobstarať zbraň, aby som dokázal ochrániť rodinu, pretože inak to nejde? Ako to mám vysvetliť svojim deťom? K tomuto nás doženie táto spoločnosť?

 No nič, budem len pasívno-agresívny voči tým dutým hlavám. Ukážem vám fotku, ktorá ma dojala, pretože som citlivý človek, ktorý ani nepopiera holokaust.

Obrázok blogu

 Toto je podľa mňa dôležité, ľudskosť a súcit. A toto chcem učiť svoje deti, aby vedeli čo je správne, a možno ešte kde je ten pravý Kriváň, tam kde nie je lanovka vy makovice.

Richard Gajarský

Richard Gajarský

Bloger 
  • Počet článkov:  48
  •  | 
  • Páči sa:  193x

Som slušný človek, nekradnem, neprivatizujem, platím dane, otváram ženám dvere, ale neznášam ľudskú hlúposť, ani ju nerešpektujem.Som absolventom strojníckej fakulty odbor VSPRM a pracujem ako návrhár a konštruktér automatizovaných liniek pre strojársky priemysel. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu