reklama

Je vakcinácia proti Covidu iba utajený IQ test národa?

Nemocnice síce kolabujú, ale ľudia sa aj tak zhromažďujú na mítingoch politických strán.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Na týchto ľudí nemám žiaden názor, lebo im nerozumiem. Ich nedokážu presvedčiť skutoční odborníci a vedci, ktorí im pravidelne prinášajú všetky dostupné dáta a ich vyhodnotenie, denne apelujúci doktori, pracujúci na covid oddeleniach, a ani ten sedliacky rozum, ktorý by asi ľudia mali mať. Nerozumiem tej nedôvere a nechápem ten arogantný prístup k zjavne nepochopenému.

     Chcel by som veriť tomu, že väčšina z týchto ľudí je len dezinformovaná, dezorientovaná, jednoducho uvedená do omylu bandou skrachovaných a bezcharakterných politikov, ktorí sa neštítia absolútne ničoho, len aby sa im znovu vrátila doba kešu, a aby nikto v base nezačal rozprávať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

      To preto vás teraz stavajú na piedestál, oháňajú sa vašimi právami, a pritom na ne úplne kašlú. Verte mi, že oni si uvedomujú všetky možné riziká a vy ste pre nich len pešiaci v prvej línií. To naozaj veríte tým úbožiakom s mikrofónom na pódiu, ktorí vás presviedčajú, že to vy ste elita národa a všetci ostatní sa pletú?

     Nebuďte naivní, buďte už rozumní. Keď idete k lekárovi, tak mu veríte a dodržiavate ním predpísanú liečbu, nie? Nepoviete mu, že Fico, Kotleba, Mazurek povedal, že je to hlúposť, a tak tú cukrovku prenosím bez liekov, aj vysoký tlak zvládnem s Bromhexínom a vodkou. Politici a kriminálnici nie sú lekári, sledujú len svoj zámer, na vašom zdraví im nezáleží, len na vašom hlase. Tak sa prosím už nepridávajte k tejto sekte slaboduchých, ale používajte svoj rozum, aby ste tu boli aj pre svoje deti a vnúčatá.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

     Ja viem, že vám to nevyhovorím všetkým, ale každý jeden rozumný človek, ktorého dostaneme z tohto politického kultu, bude aj na budúci rok živý človek.

     Ale sú ľudia, ktorí tejto chorobe neveria. Veria politikom, ktorí im povedali, že covid je len čisto politická záležitosť, ktorá slúži koalícií na to, aby sa oni nedostali naspäť k moci. Prezidentka je zlá, EU je zlá, aj všetci ostatní sú zlí. Títo ľudia sú unikátnou skupinou, ktorá je pre mňa asi najväčšia neznáma pri tomto teste, ale zároveň aj najväčší favorit na výhru.

     Ak už teda musíme hospitalizovaných ľudí v nemocniciach rozdeľovať podľa Smeru, na očkovaných a neočkovaných a úmrtia na covid detto, lebo prečo? Je to pre analytikov Smeru? Nie je, oni sú si všetkých dát vedomí, ale chcú hrať tú vašu, hrajú na nedôveru, ktorú vždy ešte prikŕmia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

     Nechcem deliť Slovensko na očkovaných a neočkovaných, nechcel by som polarizovať spoločnosť. Ale čo tak na hlúpych, a ešte hlúpejších?

     Nič iné ma nenapadá pri zdieľaní tohto videa. Ak obraz vydá za tisíc slov, tak toto video je za tisíc obrazov.  

https://www.mojevideo.sk/video/36056/opice_a_korytnacky_(obciansky_tribunal_v_piestanoch_8_11_2021).html

Richard Gajarský

Richard Gajarský

Bloger 
  • Počet článkov:  48
  •  | 
  • Páči sa:  193x

Som slušný človek, nekradnem, neprivatizujem, platím dane, otváram ženám dvere, ale neznášam ľudskú hlúposť, ani ju nerešpektujem.Som absolventom strojníckej fakulty odbor VSPRM a pracujem ako návrhár a konštruktér automatizovaných liniek pre strojársky priemysel. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu