reklama

Úplne na začiatku sme vedeli ako má vyzerať SPREDU a ZVRCHU

Ako to bolo ešte pred tým, než sme boli TRAJA.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Na ÚPLNOM začiatku bolo všeličo :) hlavne som JA strašne ale strašne chcela PSA a PETERani tak veľmi nie - veď u babky bol Nero a tak celkovo... načo?! :)Potom sme sa dlho rozhodovali a teda že ÁNO - weimarského stavača :)Dobré, však? Prenajali sme si byt - jednoizbák, skoro grasónku, zaplatiliinternet a browsovali - hlavne JA a hlavne CHOVATEĽSKÉ STANICEweimarov. Zrazu sme mali pocit, že to naše sivé šteňa s modrými očami azamatovými ušami

Obrázok blogu

(obrázok z http://www.weimaraner.sk/steniatka.html)sa v našom byte po nejakých tých úvodných mesiacoch rastu nebude maťkde otočiť. Zostali sme smutní, presmutní - hlavne JA, lebo, že teda:pes NIE. Po nejakom čase (podľa mňa po veľmi krátkom) som si povedala,že NEBUDEM smutná, že si jednoducho nájdeme psa, ktorému budeme stačiť- my aj byt... a tak celkovo :) Cez víkend sme boli mrknúť rodinkuwestov a - KAVALIERSKU chovateľskú stanicu Biely Démon .Táto návšteva vstúpila do rodinnej mytológie - vraj som v TRANZEpovedala že: "ÁNO ÁNO ÁNO, my teraz HNEĎ zaplatíme zálohu za... ako savolá tento? "JARDEN" ... za JARDENA". JA teda neviem... nepamätám si to(dôkaz tranzu ??? - nie, určite nie :)), ale predstave si: plot zdrevenných lát, ktorý má škáru dole a po stranách a asi tak desaťkavalierích PAPULIEK nad sebou a potom vedľa seba, a predstavte si ccašesť malých kavalierích šteniatok, úžasných, hebkých s fantastickýmiušami... Takže sme zaplatili a odišli ako "rodičia čakatelia" :) Že "kodberu o dva týždne". Neviem, čo sa dialo potom, určite sme sa veľatešili a veľa browsovali a určite sme už vtedy zistili, ako strašnedobre sme si vybrali :) a - vlastne áno - rozhodli sme sa (MOJlobbing), že chceme radšej sučku, tak sme sa vlastne netešili naJardena ale na "šteniatko". A že by malo vyzerať takto:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

a takto zvrchu:

Obrázok blogu

(obrázkyuž bohužiaľ netuším odkiaľ mám - našla som ich veľmi dávno - verím, žemajiteľ mi to prepáči, prípadne sa ozve a ja sem s veľkou radosťouvložím linky)

To bolo zatiaľcelé. Lebo veď sme pripravení - zodpovedne sme pristúpili k výberuplemena, vybrali sme si renomovanú chovateľskú stanicu, nakoniec tedaaj správne pohlavie, máme nejakú tú literatúru, misku, deku a pelech,vybavenú dovolenku a pripravený rozvrh "kto-čo-kedy v starostlivosti ošteňa", "zdokonalili sme úklid" - podľa príručky :) a VIEME, AKO MÁVYZERAŤ SPREDU aj ZVRCHU :)

Marcela Rukovanská

Marcela Rukovanská

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

...cesta je cieľ :) ale nie také tie cesty do kopca, ktoré nemôžem ukončiť vtedy, keď chcem :) Zoznam autorových rubrík:  O ČIKITEAgilitySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu