reklama

Nová šou

Vraj: Prečo moje dieťa tak trápili? znie titulok na jednom z bulvárnych denníkov. Nová šou istej televízie, ktorá spôsobom hodnotenia i nalepenými číslami na prsiach účastníkov podozrivo evokuje Superstar, možno zaujme jednoduchšie povahy, čo sa doma pri telke nudia či zúfalo potrebujú odreagovať sa od iných problémov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Nehnevajte sa, ľudkovia moji, ale ja by som niečo také nikdy svojmu dieťaťu „neumožnila“: ísť pred porotu, odrecitovať niečo, čo patrí skôr na Hviezdoslavov Kubín - veď aj tam sa vyhrávajú ceny a porota tlieska, žne sa sláva… Už za prvej série Superstar some sa všetci doma dobre bavili na trapošoch, čo si mysleli, že vedia spievať. Tu sa zachádza ďalej - ak by niekto mal pocit, že dokáže fantasticky vyčistiť ovracanú záchodovú misu na stanici, možno aj to by sa dostalo do zostrihu. Načo sa trepať pred kameru a vystaviť svoje dieťa neúsprosnej kritike, ktorá, veď to predsa každý vie, pritiahne viac divákov ako samotné vystúpenie?
Odpoveď na matkinu otázku je úplne prostá: Prečo? Lebo ona nemala dostatok zdravého úsudku, normálnej sebakritiky, a možno si ani nedala poradiť od rodiny, susedov, či známych. Jednoducho: Má, čo chcela, svoje dieťa na titulke! Možno jej to otvorí oči, že dcérenka má síce talent, ale nijako ju netreba zviditeľňovať. Je z toho len trauma a povedzme si, aj hanba. Veď dobré sa chváli samo… Alebo nie?

Nataša Sallaiová

Nataša Sallaiová

Bloger 
  • Počet článkov:  109
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Som obyčajná mama, zamestnaná, trochu trafená, nezodpovedná, a totálne sebakritická. Zbožňujem mačky, psov, a vôbec všetko, čo mi dokáže svoju lásku. Lebo všetci sme tak trochu egoisti, nie? Kto by to popieral, nemal by rád sám seba! Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenáfejtónymoje šibnuté rozprávkykritikaSúkromnépoviedočky

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu