reklama

Ženy, víno a zpev

Moje večery začínali skôr v inom poradí. Víno, víno, víno, zpev ženám, víno, víno, víno. A potom ráno pocit viny. Obrovsky skľúčujúcej, vtieravej, neodbytnej, rannej repetitívnej viny presiaknutej opicou. Sám v izbe. Neporiadok všade vôkol, no v duši bordel aký nemá obdoby ani v Azerbajžane. Bolesť hlavy pri vstávaní v sobotu ráno o piatej poobede ma trápiť rozhodne nezvykla.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Ahoj, čim sa živíš? Naozaj? Veď predsa... Áno v tom klube som bol minulú sobotu. Hej, skvelý dídžej, ale tie cuty boli chvíľami školácke, nemyslíš? Jedznačne. Kubizmus je síce nadčasový, no streetart tu bol odjakživa a rozhodne tu bude s nami až do konca vekov. Skutočne aj Teba zaujíma budhizmus? Veru hej, tento náš agonizmus, to je tá spravna cesta.

A naozaj sa nebude mama hnevať ak u Teba prespím? Ale ja naozaj, len aby som to al zajtra bližšie ku klientovi. Jasné, žiadny sex, ani nemám chuť.

Tie orgazmy si hrala, priznaj sa. Ale no ták, zas až taký úžasný som byť nemohol. Nabudúce, keď mama nebude doma, určite pokrstíme aj kuchynskú linku.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Určite. Určite sa Ti ozvem. Určite ma trápia Tvoje problémy. Určite som počas celého milovania myslel len na Teba a tvoje problémy. Jasné, určite chcem rodinu. Určite len s Tebou.

Dnes poobede pre zmenu cesta od Teba ku mne domov. Električkou. Bicykel mám odparkovaný niekde v meste. Kde presne? Tam, presne tam niekde kde som bol včera. Teraz neriešim.

Neporiadok všade vôkol, no v duši bordel aký nemá obdoby ani v Azerbajžane. Bolesť hlavy po ceste domov v sobotu ráno o piatej poobede ma trápiť rozhodne nezvykla.

 

Ján Satinský

Ján Satinský

Bloger 
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Drsný narcistický plyšáčik s príchuťou egocentrizmu. Vo voľnom čase rád lúštim krížovky, štrikujem, no zo všetkého najradšej, mám ajtak ten krásny obraz mňa samého v zrkadle.Ihrisko zakomplexovaného, rozmaznaného čudáka, ktorý sa tu hráva so slovami, a zvádza boj o udržaní seba samého v krásnej ilúzií o tom, že je hrdina, krásny muž s veľkým egom a rovnou chrbtovou kostičkou.Ak máš chuť, papaj. Žiaľ, kostičky vedia uviaznuť veľmi hlboko. A to aj na ťažko dostupných miestach.Zo zásady neklamem, a nadávku by som z úst nevypustil ani za kôš plný hovna. Zoznam autorových rubrík:  Lyrická prózaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu