reklama

Vraj štatistika nepustí

Ale pustí, hlavne včera, keď sa volilo. Štatistika sa úplne vykašlala na túto krajinu a riadne zamiešala kartami. Teda karty sme si rozdali sami. Nezvyknem sa miešať do politiky, ale teraz sa mi nedalo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Väčšina ľudí súdruha Roberta Fica neznáša. Ba priam by som povedal nenávidí. Však kto by mal rád človeka, ktorý mu kradne v jeho dome. Akurát si to nejak súdruh neuvedomuje. Preto sa národ rozhodol ísť voliť proti nemu. Nuž, a zvolili sme si koho sme zvolili. Teraz nemyslím Kotlebu. Ale hlavne strany pred a po ňom. Kotleba má jasný program a víziu. Na rozdiel od strán okolo neho. O tom nie je čo pochybovať. Teda ak neberieme do uvahy Smer, ktorý ma asi najjasnejšiu víziu - okrádať tento národ. Som zvedavý ako to celé dopadne. Buď vládu zostaví Smer s pomocou SNS a Kotlebu a bude sa v rozkrádačkách pokračovať ďalej. I keď si myslím, že mu to Marián neposvätí. U Danka nie som si taký istý, predsa je odchovaný Janom. Alebo bude zostavovať vládu Šulík, čo nie je tiež najlepšia voľba. Tento euroskeptik nás určite vyšachuje z európskej únie a prenechá nás ruskému vplyvu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

To je len pár poznámok k tejto krajine. Ide to s ňou dolu vodou. Ako si musíme povedať aj s celou Európou. Vôbec som si nemyslel, že to to takto dopadne keď som v 89 štrkal kľúčmi po námestiach. Ale ako spievajú Tri Sestry - Život je takovej a inej nebude, pokud mi telo platnosti pozbude. Tak sa tešme bratia. Ani nie tak na Kotlebu ako na Šulíka. Ešte nám ukáže čo je demokracia bez Európy.

Daniel Schikor

Daniel Schikor

Bloger 
  • Počet článkov:  135
  •  | 
  • Páči sa:  47x

Som to ja a nik iný. A aj www.byliny.sk. Zoznam autorových rubrík:  Len takCestovanieNa cestách s karavanomTip na víkendNa bicykliLyžovanieNa vodeBezpečnosť ITOchrana osobných údajovLiečivá sila prírodyNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu