reklama

Analýza

No hej, áno. Áno! Áno! Priznávam..začínam rozmýšľať nad životom. Teda samozrejme nad tým svojim. Či to, čo robím je správne. Beriem si malé skúmavky môjho Ja a idem analyzovať. Dňa 25. Októmbra. Nič. Prázdnota.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
vášnivosť,žiadostivosť, znechutenosť
vášnivosť,žiadostivosť, znechutenosť 

26. Oktomber. Prázdnota. 27. Oktomber. To slovo „prázdnota“ ma začína deptať. Musím s tým niečo robiť. Narúžujem si ústa. 28. Oktomber. Pridávam parfum. 29. Oktomber. Dávam si sexi spodné prádlo. Samodržiace pančuchy. 30. Oktomber. Beriem kamaratku-čo je momentálne „k máni“ a robíme Tour de Bar. Úlovok. 31 .Oktomber. Pán Nový volá na rande. Idem. 1. November. Zaujímavé chvenie v mojom bruchu. Ožužlávanie ucha. Príjemné. 2. November. Kino? Kino. Slané pukance na jazyku. 3. November. Chvíľu pauza. Služobná cesta do Viedne. Tak ďaleko!!!! Vrrrrrr!!!!!! 4. November. Už je pri mne. Zubami ma kuše do krku, cicia moju krv. Hladné zviera. Gróf Dracula. Rumun. 5. November. Zostatky vône v mojich vlasoch. JEHO. Idem do Parfumérie. Musím mat predsa nejaký Fetish. 6. November. Nový úlovok. Nalepila sa na mňa kolegina. Je lezba. Parfum používam výlučné doma. Na spanie. 7. November. Zima. Zima. V mojom srdci ale horko ako na Mauritiu. 8. Novembra. Vyzerá to dosť oficiálne. Normálne, že nechápem. 11. November. Perfekcionista. Moje narodeniny. Biele Orchidey. Vôňa a chuť šampanského. Dym. Omamné látky. Omamné slová. Prebúdza sa vo mne škorpión. Zaútočím. 12. November. Raňajky do postele. 13. November. Raňajky do postele. Už by sa patrilo aj vyliezť. 14. November. Menšie kruhy pod očami a trafený úsmev na tvári. 15. November. Okolo mňa lietajú dáke srdiečka. Nerozumiem tomu. 16. November. Ľúbi ma!! 17. November. Vonku padá sneh. 18. November. Návšteva nášho prezidenta v Čechách. 19. November. Miluje ma! 20. November. Miluje ma. 21. November. Milujem ho? 22. November. Milujem ho?? 23. November. Milujem ho??? 1. December. Opäť ten pocit P.R.á.Z.D.O.T.Y. Ukladám skúmavky späť, do priehradok, do skrine, do labáku môjho života.

Simona Chrappová

Simona Chrappová

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"To som ja, zafúľaný večný učeň múz. Zavesil som sa na krk životu, napil som sa jeho horkej krvi. A teraz vystupujem zo seba jak rieka z brehov a nesiem slovo ešte žeravé, slovo ešte nenarodené a slepé..."M. Válek Zoznam autorových rubrík:  Simonn´s FikcieSrdcové HaluškyThe world aroundPríhody z jednej reštaurácieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu