reklama

O sile smútku

Môj smútok je ťaživý. Pichá a bolí. Zostáva vo mne a každou chvíľou narastá. Slzy mi stekajú po rozhorúčenej tvári a kotúľajú sa ktovie kam. Vychádzajú von ako malé kamienky a padajú na zem ako balvany.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Sila, ktorú držím za ruku sa mi vymyká a chce zmiznúť. Proste už nevie vydržať s takým slabochom ako som ja. Slaboch neplače. Neukazuje svetu tie malé perličky vody. Vnútrom mi otriasa chvíľkové orgánotrasenie a namáha moje telo. Zmáha ma. Preklínam samu seba, preklínam teba, vás všetkých, čo ste ma do tohto stavu dostali.

Červené oči matne hľadajú cestu. Ale nemá im ju kto ukázať. Už nesnívam o niekom, kto priletí, podá mi ruku a zázračne s ním odletím. Už snívam o odvahe, ktorá ma neopustí a podarí sa mi vďaka nej vždy postaviť a ísť ďalej. Cítim, že nie je ďaleko. Je vo mne.

Simona Chrappová

Simona Chrappová

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"To som ja, zafúľaný večný učeň múz. Zavesil som sa na krk životu, napil som sa jeho horkej krvi. A teraz vystupujem zo seba jak rieka z brehov a nesiem slovo ešte žeravé, slovo ešte nenarodené a slepé..."M. Válek Zoznam autorových rubrík:  Simonn´s FikcieSrdcové HaluškyThe world aroundPríhody z jednej reštaurácieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu