reklama

Ako manipulovať s divákmi

Superstár a iné spevácke súťaže sú populárne po celom svete. Divák (si myslí) má možnosť posúdiť učinkujúcich a posunúť ich ďalej alebo vyradiť. Ale...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

X- factor je známa britská súťaž. Jej autorom nie je nikto iný ako sympatický Simon Cowell. Sútaž ma pomerne velkú sledovanosť po celom svete. A treba uznať, že Simon má vkus, aj jeho hlášky sú občas vtipné. (Trvalo mi to dosť dlho kým som sa dovtípila po kom sa Pali opičí). 

 Dnes ráno britský denník Daily Mirror prišiel so zaujímavým článkom. Producenti počas vystúpení, používali auto tuning. Teda korigovali hlasy súťažiaich. Pri niektorých aby divák počul čistý hlas a pri inom, aby zvýraznili ak súťažiaci bol mimo tónu. Takže dobrí speváci zneli ešte lepšie a tí, ktorí podľa nich tak dobrí neboli zneli akoby spievali úplne falošne. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo všetko nezažije divák pri telke. Len tak si sedí počúva škrekot alebo slávika a pri tom v kulise sedí copperfield a auto tune-uje. pripomína mi to tunelovanie, žeby to auto tune bola nejaká zmutovaná verzia tunelovania ? :)

Nora-Soul Slížová

Nora-Soul Slížová

Bloger 
  • Počet článkov:  415
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Človek, ktorý si chce nájsť čas pre uvedomenie si vlastných myšlienok, postojov, názorov. Pochopiť určitú vec, teóriu, či událosť, mi prináša osobný rast a vytúžený pocit štastia. Zoznam autorových rubrík:  Moja RodinaDining GuidePrúd myšlienokTo čo ma potešiloTo čo ma zarmútiloVedeli ste, že...?o životez vlakuZvieraciereaders diarySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu