reklama

umenie žasnúť

Že ľahké? Že časté? Že úplná prirodzenosť? No, ani by som netvrdila. Skôr sa mi zdá, že sa vytráca. Prestávame byť deťmi, ktorým žiaria očká a nad všetkým (skoro všetkým) híkajú.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Dnes som híkala takmer non-stop. Príčinou boli Tatry + balík perfektných ľudí included. Po prvé, cestou do Tatranskej Lomnice tak lialo, že som pokladala za absurdné, aby vôbec počas dňa vyšlo slnko. A vyliezlo v plnej svojej paráde. Po druhé, mojich bývalých kolegov som nevidela od februára, precestovali pár tisíc kilometrov, a nemohla som si ich nechať uniknúť. A ani neušli. Po tretie, majestátne veľhory. Človek sa nezmôže na slovo. A sýto zelené plesá. Jedna nádhera. Proste ako v rozprávke.

Zvládli sme Skalnaté pleso, Lomnický štít, prechod na Zelené pleso....až do Smokovca. Na trase pár ľudí stratilo svoje podrážky, každý to však riešil svojským spôsobom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Cestou vlakom domov, som tak dumala, že ako sa ten dnešok fajne vydaril. Ráno by som ani neverila. Hľadela som do okna nášho kupéčka. Pred očami sa mi mihala scenéria hôr. Slnečné lúče vytvárali nádherný efekt v spleti mihajúcich sa vodných kvapiek. Ani najlepšie holywoodske techniky by toho neboli schopné. A zrazu dúúúúúha. Jedinečná. Taká dlhá ako celý Liptov. Ružovo-červené, žltkasté, modrosivé mraky zavesené na oblohe boli nezabudnuteľné. Moji poľskí spolucestujúci všetko kamerovali. Občas aj mňa aj ked ja mám od dúhy ďaleko :)

A posledný krát som dnes žasla nad divadelným skvostom v rámci Svätojánskej noci v Žiline. Až mi tuhla krv v žilách, keď sa na mňa rútili chlapíci s bičom na chodúloch. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Po dnešku sa zmôžem len na posledné "wau", ktoré bude mať zajtra svoje pokračovanie.

Michaela Sokolíková

Michaela Sokolíková

Bloger 
  • Počet článkov:  53
  •  | 
  • Páči sa:  0x

..je práve.. ...a jediná dôležitá vec, na ktorej na tejto planéte bláznov záleží, sú.. vzťahy!!! tak do zbláznenia priatelia:) Zoznam autorových rubrík:  Bruselská paralela :)EDS-ka (európska dobrovoľníckaKnihy, ktoré stoja zato!..len tak uva-žujemMÚVIS (filmy)Linky k nezaplateniuŽilinská pospolitosťkrížom krážomSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu