reklama

Človek aby si nechával zmluvu s operátorom analyzovať právnikom..

Tiež si bežnú zmluvu pri zriaďovaní čísla či paušálu u operátora zbežne prelistujete a podpíšete? Som si istý, že väčšina z nás áno. Vrátane mňa. Chyba. Tiež na otázku mimochodom "je tam niečo závažne neobvyklé?" sa na vás len letmo usmejú, že nie? Chyba. Tiež veríte v akúsi nepísanú mieru etiky veľkých komerčných gigantov? Chyba.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (41)

Podľa Primy a Finančných novín.cz český T-mobile predal osobné údaje klientov Komerčnej banke. Komerčná banka obvoláva klientov na súkromné čísla a ponúka im kreditné karty.

Aké všetky údaje boli predané si môžeme len domýšľať. Predstavte si, že ako silná firma vo finančnej sfére získate kontakty vytipovaných ľudí, ktorí míňajú na telefonovanie tučné obnosy. Dobrá potenciálna klientela, že?

Operátor sa vraj odvoláva na to, že v zmluve sa píše, že údaje môžu byť poskytnuté tretím osobám. Avšak najmenším písmom, a pochybujem, že by vás na to pri podpise upozorňoval :) Ja by som vzhľadom na silnejúcu snahu (:D) o ochranu osobných údajov čakal ako samozrejmosť ochranu osobných údajov..

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale hlavne, čo pozorujem v praktikách veľkých firiem.. aj keby to bolo právne v poriadku. Aj keby to zákazník podpísal.. KOMU TO TAK ASI MôŽE BYŤ PRÍJEMNÉ? Keď ma niekto morálne a eticky podvedie, ale právne je to v poriadku, znamená to, že je to NAOZAJ V PORIADKU?

Vážené firmy... NIE JEEEEEEEEE!!!

Matúš Soták

Matúš Soták

Bloger 
  • Počet článkov:  117
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Error 555. Blogger no more to be found at this address. Zoznam autorových rubrík:  Čo mi behá po rozumeMoja dušaŽivot priniesolCestou necestouNasratý a potešenýVedaŠto to za ťechňika?HaluzeNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu