Predstavme si ingrediencie.
1. sáčkové pizza cesto2. olej3. voda4. cibula5. cesnak6. pizza korenie7. syr na strúhanie8. salám9. šunka10. olivy11. kečup12. maslo13. múka

Dobre vymačkané cesto (tak aby sa nelepilo na ruky) položíme do maslom vymasteného a múkov vysypaného plechu. Pripravíme si zmes, ktorou potrieme cesto a to tak, že zmiešame kečup s nastrúhaným cesnakom, pridáme pizza korenie a ja špeciálne aj pálivú feferónkovú zmes. Touto potrieme potrieme na plechu položené cesto. Poukadáme nakrájané ingrediencie a nakoniec posypeme vrstvou nastrúhaného syra.

Takto pripravenú pizzu vložíme do rozohriatej rúry na pečenie asi na 20 - 25 minút...

či je pizza hotová skontrolujeme tak, že cesto podvihmeme a ak je už aj zo spodu dobre prepačené, môžme pizzu vybrať z rúry na pečenie

Pizzu podávame s olivami, červeným vínom s kolou, alebo Gin Beamom. Prajem veľa zdaru a dobrú chuť.
