reklama

Ak ťa niekto miluje , neznamená to, že mu patríš!

Túto vetu mi minule, len tak v zápale rozhovoru vybrechla rovno do tváre, moja najlepšia kamoška. – Ako to myslíš? Prihlúplo som sa zatvárila,  a asi aj opýtala.- Normálne, ako som to povedala predsa. Dodala a mne iba ostalo vysvetliť si to po svojom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Milovať....čo to znamená vlastne? Patriť? Ako si to mám správne vysvetliť? Veď sama som prednedávnom povedala priateľovi, že je moje slniečko, ktoré ma rozveselí a poteší, ba dodala som aj dnes, že sa iba toho bojím, aby sa mi nestal drogou a nebola som závislá na ňom.

Načo mi on veselo odpovedal, že žiadne závislosti a drogovanie nebude podporovať. No a ešte dodal, že čo spravím ak odcestujem do cudziny, alebo on niekam. Všetko predsa sa môže stať a treba sa s tým aj vyrovnať. Pekne povedané, ťažšie zažívané. Vždy, keď príde na lámanie chleba, ako sa ľudovo hovorí, vtedy sa všetko preverí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Keď som na dne a je mi smutno, stojí pri mne. Podporí ma dobrým srdcom, milým slovom...

Aj vtedy, keď som šťastná tešíme sa spolu. Preto mi je s ním tak dobre. Vieme sa smiať aj plakať. Poradiť si , pomôcť v každej chvíli, nie je toho málo, čo nás spája vždycky. Optimizmom srší, úsmev mu nechýba, to ja občas som tak zamyslená a melancholická, že čaruje ak ma zo zlej nálady dostane. Možno si ho nezaslúžim, zišlo mi na um dnes, aj vyslovila som to nahlas. Vraj mám povedať iba jeden dôvod, prečo si to myslím. Na žiaden som však neprišla. Tak to nie je pravda potom. Obaja si pomáhame navzájom a tak je to správne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Sme teda priatelia na život a na smrť? Iba čas nám ukáže kým pre seba sme. Tak necháme sa prekvapiť, ako sa nám bude spolu žiť, či sa budeme milovať a či navzájom ovládať.

Iveta Špaková

Iveta Špaková

Bloger 
  • Počet článkov:  108
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Je obyčajná,mladá žena,ktorá sa presťahovala z rušného mesta na pokojný vidiek.Miluje prírodu a ticho jej pomáha pri tvorbe vlastných príbehov,ktoré však ležia v jej zásuvke a rada by to zmenila.Podarilo sa jej však aspoň to,že dva jej články boli uverejnené v oblastných novinách,čo ju inšpirovalo k ďalšiemu písaniu.Už učiteľka na základnej škole tvrdila,že jej slohy sú najlepšie a bola by z nej dobrá spisovateľka.Ktovie, možno sa jej to raz podarí... Zoznam autorových rubrík:  ÚvahaVlastné zážitkyPostrehyCestovaniePotulky prírodouV živote sa stávaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu