reklama

Aké sú vychované deti?

Neviem či sa to berie ako chválenie, ale ja iba konštatujem, lebo som prišla na to, že „zatiaľ“ som svoje deti vychovala dobre. Prečo?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Mám pocit, že preto, lebo som im dala všetku svoju lásku, starostlivosť, naučila ich čo najviac ovládať prác, od kuchyne až po záhradu, a hlavne som im umožnila byť samým sebou. Dokázali mi to hlavne teraz na tieto Veľkonočné sviatky, lebo mi naozaj a skutočne veľmi pomohli. Nielen pri prataní, varení a pečení a to ešte sami od seba a radi. Celkovo vždy vytvoria dobrú atmosféru plnú smiechu a srandy a to hlavne keď som smutná. Aj dnes večer, keď sme tak pekne spolu sedeli v kuchyni, a začali rozprávať, že nie všetky deti takto pomáhajú rodičom a veľa mám je zodretých po lakte a ich dvadsať a viac ročné ratolesti si sedia za počítačom, alebo pri telke a prídu len na hotové. Dcérka povedala, že keď bude mať raz vlastné deti tak ich radšej bude od malička pekne „drezúrovať“ než by z nich mali vyrásť lenivci. Syn zase dodal, že pri svojej dobráckej a láskavej povahe ich istotne rozmazná a všetko im dovolí, len nech vedia, že sú milované. A ja som si vtedy uvedomila, aké mám vlastne úžasné deti  J . Takto by som sa im rada poďakovala zato všetko, čo pre mňa doteraz urobili. Hlavne za ich lásku, dobrotu, ochotu, aj keď viem, že nie vždy sa im chce a majú čas. Najviac však preto, lebo stoja pri mne a povedali mi, že som najlepšia mamka na svete. Čo ma dojalo k slzám.

Iveta Špaková

Iveta Špaková

Bloger 
  • Počet článkov:  108
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Je obyčajná,mladá žena,ktorá sa presťahovala z rušného mesta na pokojný vidiek.Miluje prírodu a ticho jej pomáha pri tvorbe vlastných príbehov,ktoré však ležia v jej zásuvke a rada by to zmenila.Podarilo sa jej však aspoň to,že dva jej články boli uverejnené v oblastných novinách,čo ju inšpirovalo k ďalšiemu písaniu.Už učiteľka na základnej škole tvrdila,že jej slohy sú najlepšie a bola by z nej dobrá spisovateľka.Ktovie, možno sa jej to raz podarí... Zoznam autorových rubrík:  ÚvahaVlastné zážitkyPostrehyCestovaniePotulky prírodouV živote sa stávaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu