reklama

Stal sa taký malý zázrak?

24.3. - deň, ako každý iný, a predsa pre mňa nie. Čím je teda tak výnimočný a zaujímavý? To by ste sa dozvedeli radi? V ten deň sa stal iba pre mňa, najväčší zázrak v živote.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Práve medzi 8h a 30minútou sa podarilo lekárom s veľkým úsilím a Božou pomocou priviesť na svet zdravého chlapca ...3,50 kg a 51 cm. Nič mimoriadne? Každý deň sa na svete narodí množstvo detí? A predsa je to malý zázrak, ak nie ten najväčší na svete, lebo hlavnou hrdinkou, ste vy sama.

 

Ak dokážete celých 9 mesiacov v sebe nosiť nový život, a pritom ste od 3 mesiaca vypísaná na rizikové tehotenstvo, prežijete si nepríjemnú a riskantnú operáciu v šiestom mesiaci tehotenstva, a do pôrodu ste pripútaná na nemocničné lôžko z ktorého nesmite zísť, iba ak na najnutnejšie potreby... mne sa to zdá priam nemožné, ak sa vám podarí a to bez cisárskeho rezu priviesť na svet zdravé bábo a pritom aj vy ostanete žiť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 

Zázrak medicíny? Zásah Bohov? No asi zo všetkého niečoJ . Je to už vlastne jedno, aj keď, na tento deň nezabudnete už nikdy v živote. A prečo? Lebo každý rok si ho budete pripomínať, keď to vaše bábo bude mať narodeniny predsa – tak jednoduché vysvetlenie. No a dnes je práve tento deň, a ja som sa preto preniesla do minulosti, ako sa to vlastne všetko stalo. Nič neľutujem, ba práve naopak, za všetko zo srdca a úprimne ďakujem všetkým, ktorý mi pomohli dieťatko šťastne vynosiť aj priviesť na tento svet a dopriali mi ten nádherný pocit byť „ Maminou“ .

Iveta Špaková

Iveta Špaková

Bloger 
  • Počet článkov:  108
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Je obyčajná,mladá žena,ktorá sa presťahovala z rušného mesta na pokojný vidiek.Miluje prírodu a ticho jej pomáha pri tvorbe vlastných príbehov,ktoré však ležia v jej zásuvke a rada by to zmenila.Podarilo sa jej však aspoň to,že dva jej články boli uverejnené v oblastných novinách,čo ju inšpirovalo k ďalšiemu písaniu.Už učiteľka na základnej škole tvrdila,že jej slohy sú najlepšie a bola by z nej dobrá spisovateľka.Ktovie, možno sa jej to raz podarí... Zoznam autorových rubrík:  ÚvahaVlastné zážitkyPostrehyCestovaniePotulky prírodouV živote sa stávaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu