reklama

Ups, nieco som zmeskal?

Na celej tejto mojej momentalnej praci ma stve najma jedna vec - moje deti. Presnejsie, moja nepritomnost v ich blizkosti.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)
... a tu ich mame v celej svoje krase
... a tu ich mame v celej svoje krase (zdroj: Janka Ambrosova)

Pomaly konci siesty mesiac, co som opustil rodnu hrudu slovensku a stal som sa docasnym obyvatelom africkeho kontinentu. Vsetko by bolo v poriadku (odhliadnuc od tepla, sucha, stanu . . . a co ja viem coho este, co so sebou prinasa zivot v bushi), keby som nebol tak daleko prave od mojich bobakov. Ti mi niekedy najviac chybaju. Hlavne ked im zavolam a zaregistrujem neskutocny posun v ich vyjadrovani.

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Vcera mi Janka (ich matka a moja skvela manzelka) medzi recou na MSN, ked sme si vymienali svoje dojmy z poslednych dni, oznamila, ze Andrej uz chodi vonku s mobilom, aby ho nemusela stale zhanat. Lebo uz vonku chodi sam, ale kedze este nepozna hodiny, tak si nevie celkom dobre nacasovat prichod domov. To vtedy znamena, ze jeho matka musi vyrazit do ulic, co sa niekedy stava celkom dobrou sportovou a stoparskou aktivitou. Bodaj by nie, ked z predpokladanych 5 minut stravenych "polovackou" na vlastneho syna sa zrazu stane pol hodina. Takto ho na mobil prezvoni a chlapcisko domov dofrci.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Hovorim si: "Ups, nieco som zmeskal?" Samozrejme, ze ano. A prave v takychto momentoch rozmyslam, ci to ma nejaky vyznam. Na druhej strane vsak viem, ze vyznam to ma. Staci par mailov od Janky tykajucich sa nekonciacich sa uctov, uhrad, faktur a inych platieb. Takze vyznam to asi ma. Vsak to nie je na vecne casy. Len na par mesiacov.

A takto o tyzden uz budem na "prijemnej" ceste do Asmary, odkial nasledujuce rano na par tyzdnov Eritreu opustim. A vystiskam aj tuto moju princeznu.

Obrázok blogu
Obrázok blogu
Štefan Ambroš

Štefan Ambroš

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Jeden z tých, ktorí veria, že ľudia vôbec nie sú zlí, hoci ma niekedy občas riadne vytočia. Okrem toho verím, že snívať s otvorenými očami je dôležité, pretože sny pochádzajú od Boha a ten nám má ešte stále čo povedať ... Zoznam autorových rubrík:  Potulky po ÁziiAko to vidim JAAfrika - EritreaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu