reklama

Prvý kontakt so Ženou.

Poviem Vám príbeh, ktorý sa mi stal už dávno a možno sa Vám vôbec nebude zdať zaujímavý, ale mne sa vtedy zdal. A navyše v návode “ako písať blog“ mi radili, že nemám rozoberať vážne témy, ale písať o tom čo sa mi kedy stalo. Tak to napíšem aj keď je to vlastne vážna téma, keďže je o žene.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (37)
Obrázok blogu

Boli sme na dovolenke s rodičmi v hoteli v Tatrách, ale vôbec nejde o to kde to bolo. Ide o to, že som mal 16 rokov a bola skorá jar. Nebudem Vás zdržiavať popisom krás prírody a podobnými záležitosťami a prejdem rovno k veci. Pred večerou som išiel do sauny, úplne sám a vôbec som sa nebál. Veď ani nebolo čoho, mal som 16 bol som veľký frajer a v saune nikto nebol. Teda na začiatku. Pár minút po tom ako som si ľahol a začal vychutnávať teplo sa otvorili dvere a vošla Žena. Fakt žena s veľkým “Ž”, neviem koľko mohla mať rokov, vtedy som to ešte nevedel odhadnúť. Možno okolo 30, ale nejde o vek. Bola to dospelá žena, úplne iná ako moje pubertálne spolužiačky. Ale čo bolo v tej chvíli najdôležitejšie bola úplne celá mokrá od ľadovej vody, z ktorej práve asi vyšla. Mala na sebe len kúsok bielej plachty okolo pása a bolo to ešte vzrušujúcejšie ako keby nemal na sebe nič. Krásne dlhé nohy od zeme až po tú plachtu, okrúhle prsia, ploché bruško a dlhé čierne mokré vlasy. Teraz ju už viem popísať, vtedy som len ticho čumel. Sadla si a usmiala sa na mňa.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pri pohľade na takú krásu moje telo zareagovalo presne tak ako sa dalo čakať od šestnásťročného panica. Vďaka tomu, že som mal plachtu cez seba len tak prehodenú moja spolusauniaca si mohla len sotva niečo nevšimnúť. Všímala si, a dosť dôkladne, na perách jej zahral úsmev. Nie nejaký výsmešný ako by človek očakávali od pištiacich spolužiačok, ale skôr taký ako keby sa tešila na pohár zmrzliny alebo tak nejak by som to popísal. Dokonca sa ani nezačala hlúpo hihňať, iba povedala:

“To je milé, že sa Ti páčim.”

A krásne sa usmiala.

Bolo tu jednoznačne veľmi zaujímavých 10 minút, aj trápnych aj vzrušujúcich.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keď odchádzala povedala len:

“Večer budem sama na izbe. Príď ma pozrieť.” A potom dodala číslo, ktoré asi nikdy nezabudnem. 214

Hneď ako odišla som bežal do tej ľadovej vody.

Celú večeru som bol jak mechom udretý, rozmýšľal som a rozmýšľal, bol som zmätený ale hlavne som sa bál. Fakt som bol vyplašený. Mal som 16 a už som nebol taký veľký frajer.Nakoniec som k nej nešiel a už som ju nikdy nevidel. Týmto sa jej ospravedlňujem a dodávam, že v mojich neskorších predstavách zohrávala významnú úlohu.

Viem, že by to bol super sex. Čo sa kvality týka určite lepší ak ten moj prvý z lásky s neskúsenou frajerkou, ale ak mám byť úprimný, aj keď som veľa sníval o tom aké by to bolo keby….., nikdy som naozaj neľutoval, že som na tú 214ku nešiel.

Tomáš Benko

Tomáš Benko

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

autor žije od volieb v roku 2006 v politickej emigrácii, lebo sa už na to nemohol pozerať :( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu