reklama

Keď majú akciu v LIDLi

Vybral som sa dnes ráno na nákup. Nejaké ovocie, zeleninu a zopár vecí do zásoby. Prišiel som do Lidlu. Prvý pohľad mi vyrazil dych. 7 hodín ráno a od vchodu zástup ľudí na dĺžku celého parkoviska. Situácia sa práve zdramatizovala akútnym nedostatkom vozíkov a tak si ľudia začali vozíky kradnúť ( s bonusom, ktorý bol v ňom ).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (121)
Obrázok blogu
(zdroj: http://www.strava.sk/)

Už pred vchodom teda nastali prvé hádky. Vošiel som do obchodu bez vozíka, keďže pre tých pár vecí, čo som potreboval, vozík nebol až taký nutný a nejako sa mi podarilo zaniesť sa.

Vo vnútri bolo taktiež veľa ľudí a to aj napriek tomu, že obchod bol otvorený ešte len približne 3 minúty. Pobehal som po obchode, nabral, čo som potreboval, keď tu zrazu - strhol sa v zadnej časti obchodu krik. Išiel som sa pozrieť. Vtedy som zistil, čo je príčinou toho počtu ľudí.
Dnes bola nejaká úžasná akcia na cukor, ktorého pravdepodobne nebol dostatok. Tí šťastnejší naložili vozíky a utekali k pokladniam, z ktorých celkového počtu 5, otvorené boli len 3, čo spôsobilo niekoľko ( cca 10 -20) metrové rady, ktoré znemožňovali prístup k regálom.

Keď sa minul "prvý" cukor, hlúčik ( priam hluk ) ľudí sa zhromaždil okolo dverí, odkiaľ privážajú nový tovar. V momente ako sa dvere dvihli, zbadal som len zdesený pohľad chlapíka, ktorý ten cukor ťahal von. Nedostal ho tam však. Ľudia sa vrhli naň. Nuž radšej zmizol skôr, ako by prišiel k zraneniu.

Čo však nasledovalo potom, bolo celkom "zábavné" divadlo. Miesta naokolo bolo dosť, tak všetci stáli akoby v prvom rade so vstúpenkou zadarmo.

Babky o paličkách, dedkovia, ľudia v strednom veku... proste všetci. Každý sa snažil uchmatnúť pre seba čo najviac. Tí vynaliezavejší, ktorí sa nedostali až ku kope, vyberali cukor ľuďom z vozíkov. Z každého po jeden a mali 10 -15 kg a spokojne mohli odísť.

Vyvrcholením predstavenia bolo, keď dve babky použili svoje paličky na odohnanie zvyšku "supov". Cukor v priebehu minúty zmizol a na zem v okolí pár metrov bola totálne biela. Ak by sa správali kultivovanejšie, tak sa cukor mohol újsť ešte ďalším. Na zemi totiž skončilo pekných pár kíl.
Pri poslednej veľkej akcii musela dokonca zasahovať aj polícía. Bola to akcia na nejaká stromčeky a iné kriaky. V obchode to vyzeralo ako na pooranej roli. Všade samá hlina...

No čo už, takí sme ľudia. Niektorí zabávači, iní diváci. Hlavne, že všetci sme si z toho niečo odniesli. Niektorí kilá cukru, iní monokel od babičkinej paličky a ostatní skvelý umelecký zážitok z predstavenia. ( Nabudúce možno budú obchody akceptovať aj Kultúrne poukazy)
Autor a ani článok nechce týmto obviňovať a ani poškodiť LIDLu. Opisuje len správanie ľudí v určitých situáciach.

Igor Tomaško

Igor Tomaško

Bloger 
  • Počet článkov:  158
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Po každej noci svitne nové ráno.... A opäť budeme musieť vstávať do školy!Študentský časopisAnketa od BlueBoard.cz Odpoveď na otázku sa dozviete neskôr... Zoznam autorových rubrík:  Historia - ako to naozaj boloAch, tie naše...RozprávkyPolitikaSADŠkolaFotografieZážitkyPríbehy zo súdnej sieneZoznamky...trochu vtipne......trochu vážne...moje konšpirácieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu