reklama

Tento rok ma "dostal" Vodný raj Vyhne

Asi pred tromi rokmi sa našej rodine podarilo počas našich pravidelných potuliek po Slovensku objaviť termálne kúpalisko v dedinke Vyhne. Vtedy to bol jeden veľký, už na prvý pohľad starší bazén, s príjemne teplou vodou. Ešte jeden bufet a areál na lehátka, ale inak všetko. Avšak jeho poloha, doslova v zajatí nádherných hôr už vtedy našepkávala, že Vyhne majú na viac.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)
Obrázok blogu
(zdroj: from www.vodnyrajvyhne.sk)

A presne tak sa aj stalo. V júni 2006 bol položený základný kameň a v júli 2007 sme našli úplne nové Vyhne. Vlastne dokonca Vodný raj Vyhne a musím z vlastnej skúsenosti povedať, že ten názov mu sluší.

Aby ste sa v raji nestratili :)

Obrázok blogu


Čo ponúkajú?

Ako na každom kúpalisku samozrejme bazény. Veľký bazén zahŕňa tri 50 m dráhy a tri 25 metrové. Pre tých, ktorí si hlavne chcú oddýchnuť je tu veľký relaxačný bazén. Na našich najmenších tu čaká detský bazén v tvare lode. A určite ich poteší aj tobogán.

Tu najlepšie vidno v akom krásnom prostredí je areál situovaný.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu


A ak nevyjde počasie?

Potom sa určite uskromníte aj v relaxačnom centre. Nájdete tu vnútorný bazén, môžte si zahrať squash, bowling alebo sa trochu zapotiť v posilňovni. Mne sa najviac zapáčili sauny. V ponuke sú hneď štyri. Bylinková, parná, suchá a infrasauna. Takí vysaunovaní si môžte dopriať vírivku, hydromasážnu vaňu alebo sa môžte nechať vymasírovať odborníkom. Keď to prírodné slniečko vonku nesvieti, kľudne sa zohrejte v soláriu.

Pohľad na tobogán a budovu relaxačného centra.

Obrázok blogu

Kam za nápojmi a jedlom?

Do denného baru a s prázdnym bruškom utekajte do pizzérie, kde si milovníci talianskej kuchyne prídu na svoje.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Kedy tam môžem ísť?

Otvorené majú denne od 9.00 do 21.00 v zime aj v lete.

A tu máme detský bazénik.

Obrázok blogu

Koľko to stojí?

Celodenný vstup do areálu vyjde dospelého na 290,- a za deti do 14 rokov sa platí 230,-. ZŤP, seniori a obyvatelia Vyhní to majú lacnejšie. Pokiaľ vám postačia tri hodinky, tak zaplatíte 150,- a deti do 14 rokov 120,-. Pre skupinové vstupy nad 20 ľudí sa poskytuje zľava 20 %. Nuž a vaša ratolesť do dvoch rôčkov sa môže ísť vykúpať zdarma. Za wellness služby v relaxačnom centre sa samozrejme platí zvlášť.

Pre detailnejšie info pozri www.vodnyrajvyhne.sk

Alena Václaviková

Alena Václaviková

Bloger 
  • Počet článkov:  36
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Žijem, píšem, fotím, milujem a občas sa aj jedujem :) ...pretože ma to baví... Zoznam autorových rubrík:  ...Aj toto sa stalo...Moj makrosvet...Intrákoviny :)...Zaujímavé foto...Mestá a miesta...Co je nové na venkově...Osobné...Len tak ma napadlo...

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu