reklama

Posielame SMSky za 2 centy

Ak už nechcete platiť ceny okolo 3 koruny / 0,1 € za odoslanú SMSku u hociktorého z našich mobilných operátorov, odporúčam skvelé a jednoduché riešenie: posielanie SMS správ len za pätinu spomínanej ceny, a to prakticky do celého sveta !

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Postup je jednoduchý. Kliknite na stránku FishText.

Zaregistrujte sa, budete k tomu potrebovať Vaše telefónne číslo v medzinárodnom tvare a heslo. Slúži na to ikonka "REGISTER".

Po úspešnej registrácii, ktorej súčasťou je overovacia SMS s dočasným PIN kódom, sa prihláste. Slúži na to ikonka "LOGIN". Na začiatok obdržíte bonus kredit 30 eurocentov.

Po prihlásení sa nájdete v ponuke vľavo na stránke "Web contacts". Vytvorte si kontakty vkladaním cez "New contact", opäť telefónne čísla musia byť v medzinárodnom tvare.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pošlite SMSku / SMSky cez "Send message", a to aj naraz všetkým svojim kontaktom. Cena jednej SMS jednému kontaktu je na Slovensko a do drvivej väčšiny zahraničných štátov len 2 centy ! Veľká výhoda je pri zasielaní hromadných SMS na sviatky - ušetríte čas aj peniaze.

Aktuálnu výšku svojho kreditu nájdete v pravej časti okna po vrátení sa cez "Home" späť do hlavnej ponuky, a to pod nápisom "Current balance".

Využite aj možnosť nainštalovať si aplikáciu do svojho telefónu kliknutím na oranžovú ikonku "Send FishText to my mobile", ktorá je nad oblasťou s info o kredite vpravo.

Po inštalácii prijatej aplikácie do mobilu ju ľahko môžete spúšťať priamo z neho, pričom odporúčam si najskôr synchronizovať mobil s aplikáciou - v ponuke nájdite "Synchronize", aby ste nemuseli po každom štarte aplikácie vo fóne zadávať heslo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Teraz môžete pohodlne posielať SMSky zo svojho mobilu cez aplikáciu FishText za cenu 2 eurocenty / 1 SMS. Z času na čas si dobite kredit cez možnosť "Purchase" (dnes už hádam každý vie, ako platiť cez internet).

Komu je málo, môže si cez "Purchase Virtual Numbers" zaplatiť neexistujúce telefónne číslo a odosielať prostredníctvom počítača SMSky z neho a ostať v utajení.

Ďakovné príspevky a ušetrené eurá neposielajte na môj účet, ale ich prosím darujte na charitu alebo Hodinu deťom.

Valerián Valášek

Valerián Valášek

Bloger 
  • Počet článkov:  171
  •  | 
  • Páči sa:  13x

Lekár-rádiológ, 47 rokov. Býva a pracuje na Liptove. Záľuby: Fitness, šach, cestovanie. Zoznam autorových rubrík:  MedicínaPeniazeStravovanieŠachPočítač a softTovarNezmyslyToto nemá chybuSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu