reklama

Ľem tak, bo še nudzim...

Ľudze dobri, daktori i šumni. Tak ja biľancuvávam svuj život čtyricetničky.  Prepytujem v nárečovom zneni, bo slušnyobčan ma mocno prosila.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (132)

Co šicko som ja na švice dogabala i nedogabala.

Ta vyučila še za predavačku, bars čudne remeslo, bo dneškaj stači ak znace na inťernetovym počitadle a šumne vyžirace. Ja šumne vyžiram aj inťernet znam, gdo hutori že ne tak ten je kuň. Aj som še vydala. Bo že vraj žena še vydac ma aj keby za vula. Ten muj ale vul neni, naščesce. Narodzel še mi syn, bars šumni. Azdaj nech mi nigdo nehutori že šumni neni bo mu taku čapnem po gebuli že panenkemarii do oči budze kukac. Ja to znam najlepši, šak som jeho macer. Ta i mala robotu i nemala. Raz v sklepoch raz vo fabrikoch ale toti bitangske podnikacele robeli dáke persunálne zmeny. Ta šedzim doma, rodzine nervy žerem a bars obyčajne blogy pišem. Už še mi nechce pisac tak še majce.

Anna Zboraiová

Anna Zboraiová

Bloger 
  • Počet článkov:  111
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Fascinujú ma matky, ktoré napomínajú svoje deti potichu a oni ich poslúchajú.Mám svoje názory na veci okolo seba ale ak sa zmýlim uznám svoj omyl a nežijem v ilúzii o svojej pravde. Zoznam autorových rubrík:  Ómamine receptyNáhle traumy vedomiaAnnikine fejtónySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu