reklama

Občas mám chuť kričať!

Vykričať bolesť, smútok, žiaľ.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (30)

Keď cítim bolesť až kdesi v žalúdku, keď pri každom nádychu sa trasiem. Bolesť, ktorá sa nedá liečiť len tlmiť. Bolesť s ktorou sa musí naučiť človek žiť lebo nikdy nezmizne. Sedím v kresle a dívam sa na prázdnu stenu, v lone obľúbená kniha a zapnutý televízor. To všetko aby som prehlušila to bolestivé ticho, ktoré ma núti premýšľať nad minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou. Premýšľať nad sebou. Prevraciam svoj smútok na humor, je to obrana ktorú používam aby som sa úplne neuzavrela do seba. Obrana pred smútkom, ktorý mi rozorváva vnútro. Strašne chcem plakať, tak strašne až mi hrdlo stláča, ale neviem. Všetky slzy som vyplakala kedysi dávno, ešte v detstve. Chcem kričať, vykričať svetu svoj smútok, žiaľ nad niečím čo som kedysi stratila a navždy mi bude chýbať. Som obkolesená rodinou, priateľmi a predsa sama.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hovorí sa, že čo ťa nezabije, to ťa posilní. Ja si myslím, že to nie je pravda. Čo ťa nezabije, s tým sa naučíš žiť a zjazví ti to viac dušu.

Anna Zboraiová

Anna Zboraiová

Bloger 
  • Počet článkov:  111
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Fascinujú ma matky, ktoré napomínajú svoje deti potichu a oni ich poslúchajú.Mám svoje názory na veci okolo seba ale ak sa zmýlim uznám svoj omyl a nežijem v ilúzii o svojej pravde. Zoznam autorových rubrík:  Ómamine receptyNáhle traumy vedomiaAnnikine fejtónySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu