reklama

Zúfalo hľadám...

člena RKC, ktorý žije podľa viery na post birmovného rodiča, najlepšie by bolo keby sa prihlásil ihneď lebo už predvčerom bolo neskoro.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (185)

Totiž, ja som si naivná osoba myslela že už ho máme vybraného ale ako veľmi som sa mýlila...

Manželov brat ním mal byť , je to člen RKC, mal prvé sväté prijímanie , birmovku, do kostola chodí častejšie ako celá naša rodina pohromade. Nepije, nefajčí, má šťastné manželstvo ale dnes som zistila z úst nášho farára že nemôže byť birmovným otcom lebo nežije vo viere kvôli tomu že sa sobášil v reformovanom kostole. Neodsudzujem nášho duchovného otca, je to veľmi príjemný a chápajúci človek, on sa riadi svojimi predpismi. Šľak ma ide trafiť z toho cirkevného predpisu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A tak teraz, mesiac pred synovou birmovkou zúfalo hľadám rímokatolíka , po prvom svätom prijímaní, ktorý je po birmovke a ak je ženatý či vydatá tak len v rímsko-katolíckom kostole. Nesmie byť rozvedený a mať na krku hocaký kanonický trest.

PS: ohľadom toho že by bol nedajbože ožran, tyran, lenivec sa nikde nezmieňuje lebo z toho sa dá vyspovedať, takže tieto vlastnosti by asi nevadili...

PS2:prosím aby bol záujemca pápežskejší ako pápež, najlepšie by bolo ak by to nol kňaz, mních či rehoľná sestra.

A na dôvažok je teraz švagor hrozne ponížený a ja naštvaná.

Anna Zboraiová

Anna Zboraiová

Bloger 
  • Počet článkov:  111
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Fascinujú ma matky, ktoré napomínajú svoje deti potichu a oni ich poslúchajú.Mám svoje názory na veci okolo seba ale ak sa zmýlim uznám svoj omyl a nežijem v ilúzii o svojej pravde. Zoznam autorových rubrík:  Ómamine receptyNáhle traumy vedomiaAnnikine fejtónySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu