reklama

Prázdno v duši alebo...

Neviem či sú to tie správne slová. Dá sa vôbec cítiť prázdno? Prázdno je predsa nič. Ničové nič! A práve takéto nič ma občas premkne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

A nestačí že sa cítim ako práve odchytený psík šarhom. Čiže hnusne odporne a bezmocne. V takom stave som postavená zoči-voči tvrdeniam že veď ti nič nie je a že spametaj sa a že nehysterči. Rozhodnem sa vysokointeligentne a snobsky relaxovať na blogu. Dostávam stresotvorné stavy z názorov aby som v bolesti a trápení hľadala vyšší cieľ.

Ten kto cítil príšernú posteľovokvíliacu telesnú či duševnú bolesť. Ten kto nevládal dýchať od zúfalstva. Tak ten nech rozpráva o bolesti. Keď vnútro človeka rozožiera nemoc, fyzická alebo psychická tak má chuť tak prízemne nefilozoficky opľúvať rady aby v bolesti hľadal cestu k pravde, k vnútornej očiste a priznaním viny sa oslobodili od útrap. Keby to bolo také jednoduché.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď vaše vnútro bolí a snažíte si zachovať zdravý rozum. Rozum, ktorý následkom bolesti donebavolajúco, príšerne svinsky nespolupracuje.

A predsa vás niečo, niekto drží pri živote. A niekedy pomôže niekoľko slov od vzdialených priateľov, ktoré vás povzbudia k životu.

Venované Jeffry1, tvoje vety boli hrádzou ktoré ma zastavili...

Anna Zboraiová

Anna Zboraiová

Bloger 
  • Počet článkov:  111
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Fascinujú ma matky, ktoré napomínajú svoje deti potichu a oni ich poslúchajú.Mám svoje názory na veci okolo seba ale ak sa zmýlim uznám svoj omyl a nežijem v ilúzii o svojej pravde. Zoznam autorových rubrík:  Ómamine receptyNáhle traumy vedomiaAnnikine fejtónySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu