reklama

Stupidita na ostrove lasky

Pobyt v UK mi umoznuje vychutnavat si pocit, ktory mi bol odopierany pocas narocneho akademickeho roku - zapnut si vecer televiziu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (26)

 Televizia ITV 1 sa vo svojej letnej vysielacej strukture hrdi "skvostom" s nazvom Love Island. V podstate absolutne neoriginalna, koncepcne nedotiahnuta a stupidna reality show.

 Britske kvazi celebrity - 6 zien a 5 muzov ziju na jednom z ostrovov patriacich ku Fiji. Dolezite je, ze vsetci zucastneni su single a planom producentov je, ze medzi niektorou dvojicou sa vyvinie milostny vztah.

 Celebrity su to naslovo vzate. Shane - exclen chlapcenskej skupiny Boyzone, Christopher - syn Pierca Brosnana, ci Coleen - playmate.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ozivenim strastiplneho zivota v raji su narocne ulohy. Napriklad povedat abecedu. Moja favoritka Alicia - modelka s priblblym vyrazom v tvari, sa pri tejto ulohe dostala az po pismeno G. Svoj vypadok neskor okomentovala slovami:"Ja mam inu inteligenciu, vedela som to, ale chapala som to inak."

 Tvrdym kokosovym orechom pre hviezdy bola geograficka sutaz. Na tabuli mapa sveta a v rukach celebrit stitky s nazvami statov. Uloha - priradit nazov statu k jeho spravnej polohe na mape. Hadajte, kde zaradila Victoria USA? Ano spravne. Presne do Kanady. Neskor nasledovalo Portugalsko do Francuzka a zlaty kliniec vecera - Juhoafricka Republika v Indonezii!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Tvrdou previerkou vedomosti bola uloha "hadaj kto je na obrazku." Ked Briti nepoznaju Tony Blaira, nieco naozaj nie je v poriadku. A ak uz jedna zo slecien modeliek na fotografiu Kralovnej Alzebty II povie "je to nejaka kralovna, len si nespomeniem na meno," malo by nasledovat stlacenie off na televiznom prijimaci. Ale nestalo sa tak. Sledovanie stupidity ma drzi doteraz. Po vycerpavajucom pracovnom dni mi obyvatelia Ostrovu lasky aspon trochu zvysia sebavedomie.

Lukáš Zeleník

Lukáš Zeleník

Bloger 
  • Počet článkov:  92
  •  | 
  • Páči sa:  72x

Autor má 37 rokov, má svoju rodinu, staviteľstvo, cestovanie a umenie, má svoju Prievidzu a cíti sa šťastný. Zoznam autorových rubrík:  ReportMoje (vý)tvoryJa a (môj) svetCulturePíšem - nemyslímNázory, komentáreZivot na hrude britskejElämä SuomessaZivot na hrude britskej 2SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu