Potrebujeme:
1,5 kg bravčového pliecka (mäsa môžete použiť aj kľudne viac, marinády je dostatok aj pre 2kg mäsa)
2 dcl borovičky
pol litra červeného vína
3 lyžice horčice
pol litra jemného kečupu
necelá lyžica soli
šplech sójovej omáčky
šplech worcester omáčky
7 strúčikov cesnaku
2-3 cibule
pár plátkov slaniny

Mäso očistíme a nakrájame na centimeter hrubé medajlónky

Poriadne naklepeme do rezňovej hrúbky. Do velkej misy nalejeme kečup, borovičku, horčicu, víno, soľ, sójovú a worcester omáčku zamiešame, ochutnáme, poprípade dochutíme a pridáme mäso.

Prikryjeme alobalom a necháme v chladničke uležať minimálne 1 a pol dňa. Odležané mäso vyberieme, rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Plátky slaniny prekrojíme na polovicu, cibuľu pokrájame na rezance. Z alobalu si odtrhneme 3 dostatočne veľké štvorce do ktorých budeme ukladať mäso spoločne s cibouľou a slaninou a to spôsobom na alobal dáme cibuľu, slaninu, plátky mäsa a navrch znova cibuľu a plátky slaninky.

Trochu ešte pokvapkáme šťavou z marinády a poriadne zabalíme aby nám pri pečení neunikala šťava. Balíčky by mali byť zabalené tak aby sa v nich nenachádzalo viac ako 6ks mäsa, mohlo by sa stať že by sa Vám neprepiekli. Mäso uložíme na mriežku a pečieme približne 2 hodiny.

Ako príloha sa k tomu najlepšie hodia pečené zemiaky ale aj s chlebom je to pochúťka pretože v balíčkoch sa nachádza dostatok šťavy. Takže dobrú chuť :)
