Tak a čo budeme potrebovať:
1 šalátovú uhorku
malé rajčiny
2 mrkvy
zopár šalátových listov (kučeravý sa na to hodí výborne)
500g kuracieho mäsa
6-8 tortíl (čím väčšie tým lepšie)
150g fety alebo akéhokoľvek bieleho polomäkého syra
1 malá konzerva kukurice
250g bieleho jogurtu (pokiaľ možno tak čo najhustejšieho)
2-3 strúčiky cesnaku
1 malé balenie bylinkovej mrazenej zmesi
soľ, čierne korenie, mletú červenú papriku
alobal

Zeleninu očistíme, uhorku nakrájame na malé kocky tak isto aj syr, mrkvu postrúhame, rajčiny prepolíme.

Pripravíme si jogurtový dresing a to nasledovným spôsobom:
Cesnak prelisujeme do jogurtu, pridáme trochu bylinkovej zmesi, čierne korenie,soľ, mletú červenú papriku

Všetko dobre vymiešame a poprípade dochutíme. Už len tento dresing je tak dobrý že by sa dal kľudne natrieť aj na pečivo:) Kuracie mäso narežeme na malé kúsky, dobre osolíme a na prudkom ohni upečieme do hneda. Okoreníme čiernym korením,mletou červenou paprikou.

Na panvici zohrejeme tortilu a naplníme spôsobom: Na spodok list šalátu zo tri polovice rajčín, mäso, uhorku, syr, jedna lyžica dresingu a mrkva.

Pri plnení necháme na tortile voľné okraje aby sa dala zabaliť. Dobre zvinieme a zabalíme do alobalu.
A hotový výsledok:)

Rýchle, jednoduché a hlavne chutné:)