Budeme potrebovať :
500g kuracieho mäsa
polovicu rímskeho šalátu
1 chilli papričku
1 mrkvu
1 červenú papriku
100g kešu orechov (bez soli)
zopár hlavičiek brokolice
hrsť koriandru
1 cibulu
sójovú omáčku
ustricovú omáčku
2 strúčky cesnaku
olivový olej

Najprv si kešu nasucho opražíme a dáme bokom.

Mrkvu,papriku,cibulu a šalát narežeme na slíže.

Mäso si nakrájame na menšie kocky, cesnak roztlačíme a pokrájame. Chilli papričku nasekáme na drobné kúsky. Vo woku si rozohrejeme pár kvapiek olivového oleja a orestujeme cesnak a chilli asi tak minutku. Pridáme mäso a orestujeme

Pridáme mrkvu cibulu a papriku

Po chvíľke pridáme brokolicu nakrájanú na kúsky a necháme na strednom plameni 5 až 10 minút a potom pridáme šalát,hrsť koriandru, kešu, sójovú a ustricovú omáčku. Omáčky si pridajte podľa chuti. Ja som dával tak zo dva šplechy.

Necháme ešte zo dve minúty na ohni. Príloha sa najčastejšie podáva ryža.
