reklama

Malé letné zamyslenie (sa)

Dnešok som sa rozhodol zasvätiť boju proti zime. V snahe nenechať čo len centimeter štvorcový môjho tela napospas besniacemu mrazu sa mi podarilo docieliť, že počet vrstiev ľubovoľného oblečenia v ktorom som vyrazil do nečasu, dosiahol úctyhodné číslo 10.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Radšej ale nič neponechať náhode, hovorím si, než potom mrznúť na zastávke a bohovať na chudáka vodiča, ktorému nechce štartovať autobus. Preto som pre dnešok zvolil vysoko funkčný look typu fundamentalista, ľahko dosiahnuteľný nasledujúcim spôsobom - nasadiť slúchadlá, natiahnuť čiapku, previazať šál cez nos, prehodiť kapucňu. Nakoniec už len zapnúť vetrovkový krkochránič pod bradou a to všetko založiť slnečnými okuliarmi, viď nasledujúci obrázok:

Obrázok blogu

Bonusom spomínaného modelu, uplatniteľným najmä MHD, je predovšetkým fakt, že zatiaľ čo vy máte zvnútra skafandra prehľad o všetkých spolucestujúcich, kto ste vy a kam čumíte, naopak, netuší ani pánboh. Výsledný pocit voyeura v ochrannej bubline uprostred davu je vskutku pozoruhodný. A čo je ešte zaujímavejšie, toto maskovanie vám všetci tolerujú, veď predsa, čo už je pádnejším dôvodom na podobný outfit než zúrivých - 15 cez deň?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

P.S. Horeuvedené zistenie som si zapísal, ak počítač neklame, 24. januára tohto roku. Tak nejako som si naň spomenul práve dnes.
Prečo asi? :))

Tomáš Batik

Tomáš Batik

Bloger 
  • Počet článkov:  101
  •  | 
  • Páči sa:  1x

verí v smiech...... ČO NA SRDCI, TO TU ........ Zoznam autorových rubrík:  MudrovačkyPísačky a slovné hračkyTakmer zbytočné postrehyTajné tipyPre zmenu vážneRozhovoryNezmysly všade vôkolFotografieSúkromnéMozaika

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu