reklama

Čo sa dnes stalo?

Zvláštny deň. Tak by sa dal charakterizovať ten dnešný jednou vetou. Už len fakt, že som šla spať o štvrtej a vstávala niečo pred siedmou naznačoval, že deň sa nezačne dobre. Ledva som sa stihla zobudiť včas, pretože o 7:06 mi ide bus, 59-ina trasa Petržalka-Rača . Samozrejme, že som ho nestihla, ale tak aspoň som mala spoločnú cestu s mamou. Upozornila ma, nech nehovorím tak nahlas, a že nemusí každý počuť to a to.. a že prečo hovorím do prdele keď som v mhd. Ach. Kolegyňa za ňou sa stihla pri vystupovaní ešte usmiať, a ja rýchlo rozlúčiť vetou: Nie mami, neprídem do roboty, nemám čas!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)
úprava vo photoshope
úprava vo photoshope (zdroj: Michaela Brunovská)

Električka mi šla hneď. V ušiach nové slúchatka (čerstvo kúpené z predošlého večera), vychutnávam si Mystical Art of Feng shui (Serenity). Celkom fajn hudbička na ráno, šok nehrozí, skôr rozjímanie prípadne rozliepanie karpín v očiach . Chcela som si vziať niečo na nakopnutie, no to je zas riskantné, ak spíte cca 2hodiny. Na infarkt som ešte mladá.. Ach tie moje prebdeté úvahy, ak máte už teraz dosť, nečudujem sa. V prípade núdze kliknite na krížik vpravo hore.

Aby som sa vrátila späť k téme: nastúpila som do eliny. Kapacita ako vždy nadoraz. Kým dýcham, je to v pohode. Len či dýchajú aj ostatní :( Narážam na to, čo sa v dnešný deň stalo. Nepozerala som ešte správy, videla som to na vlastné oči, i keď nie celú udalosť. Práve som pozerala cez plece jednej pani (viem, že sa to nesluší) na N. čas, kde som stihla prečítať krátky príspevok - Ružinov: Mladý muž vo veku 45 rokov (cca) sa zabil pred očami manželky a dcérky. Tam sme včera boli s priateľom pre kamaráta, pomyslím si. Odrazu počujem húkať sirény sanitky. Vykuknem von, tak ako polka električky, a vidím striebornú fóliu na nejakom neznámom tele.. pod ňou kaluž krvi. Zmrazilo ma. A to rovno pri zastávke Námestie Biely kríž. Pred mŕtvolou stála biela dodávka, na chodníku zastávky pofajčievala nervózna čupiaca dlhovlasá blondína. Okolo celého miesta nehody bolo veľa policajtov a ľudia, čo čakali na električky mali hlavu sklonenú. Naozaj nepríjemný pohľad. A to už ani nehovorím o tom, ak bol niekto priamym svedkom nehody. Spolužiak mi vravel, že to bolo dievča, ktoré zomrelo. Neviem, čo je na tom pravdy. V každom prípade vyhasol ľudský život. .

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bezvládne telo obkolesené množstvom ľudí.. predsa ostalo samé. A nakoniec jeho duch opustil túto zem a uletel do výšin. Nikdy nezabudnem na ten pohľad. Na kombináciu striebornej a červenej. Fólia a krv. Telo, srdce, človek.. ktorý sa už nikdy nevráti.

Michaela Brunovská

Michaela Brunovská

Bloger 
  • Počet článkov:  117
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Pozorujem. Počúvam. Píšem. Celým srdcom i dušou. Na plný úväzok. ____________________________________Informácia je bezodná studňa, do ktorej môže každý priliať alebo sa iba napiť. Je voľne prístupná. To je fascinujúce.Ak sa prostredníctvom novinára stáva informácia impulzom pre vyriešenie problému, mení apatiu na reakciu. To je satisfakcia. Panta rhei Zoznam autorových rubrík:  Čo som zažilaPocity nad cityFotografieMixér - úvahy a inéSeriály článkovPoéziaO Blogu

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu