reklama

Mocou nadrogované hyeny zaútočili na Sulíka

Podlo, zbabelo, anonymne. Veď čo iné sa dá očakávať od ľudských hyen? Majú útočiť na tých, ktorí im slúžia ako užitoční idioti? Blbosť. Ak treba zaútočiť, tak zaútočia na toho kto ich môže najvážnejšie ohroziť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (40)

Áno, teoreticky je možné, že za známou očierňujúcou kampaňou - stránkou venovanou čisto Richardovi Sulíkovi, nie sú hyeny nadrogované mocou, ale len ich zbožňovatelia. V každom prípade, hyenám to zjavne vyhovuje. Inak by proti tejto stránke nechali zasiahnuť orgány na to určené - keďže tu celkom zjavne ide o spáchanie trestného činu ohovárania

Napríklad sa na danej stránke tvrdí, že Richard Sulík odštartoval politickú kariéru tým, že našim milovaným deťom sľúbil voľný prístup k drogám. Čo je jasná lož, ktorej jasným cieľom je zdiskreditovať lídra strany SaS a túto týmto spôsobom poslať pod hranicu 5%, čo by mocou nadrogovaným hyenám dávalo takmer istotu vládnutia. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Odkaz na danú stránku, a hlavne odkaz na jej podstránku s názvom „Sulík podporuje drogovú závislosť našich detí“ mi už poslalo viacero ľudí. Môj odkaz pre nich a tých čo túto lož ďalej šíria, je nasledovný:

- Nie je vám nápadné, že táto stránka nepripúšťa diskusiu a teda nedáva možnosť vyjadriť sa na nej ani tomu koho obviňuje? Už to samotné by nás malo varovať a upozorniť na motív autorov tejto stránky, ktorí pre istotu, ako inak, zostávajú v anonymite. 

- Každý súdny človek vie, že legalizácia a dekriminalizácia nie je to isté. Napr. v Česku je používanie marihuany iba priestupkom, nie trestným činom ako u nás. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

- Ako môže byť trestným činom skutok, ktorý nikoho nepoškodzuje okrem samotného „zločinca“?

- Ak si niekto ničí dobrovoľne zdravie, či už je to fajčením bežných cigariet, alkoholizmom, alebo klasickými drogami, je to len a len jeho vec. Drogovo závislí by mali byť liečení (ak o to majú záujem), nie trestne stíhaní. Pokiaľ neubližujú druhým. A ak ubližujú svojim najbližším tým, že si ničia zdravie, míňajú na to veľa peňazí a pod., tak to ešte stále nie je trestný čin. Aspoň v normálnych krajinách nie. Tam je dokonca v takých prípadoch trestné stíhanie podmienené súhlasom blízkych osôb. Samozrejme, hlavne konzumenti tvrdých drog často krát páchajú majetkovú trestnú činnosť bez ktorej by si nákup drog nemohli dovoliť. Proti ich stíhaniu za majetkovú, prípadne ekonomickú či násilnú kriminalitu predsa nikto nenamieta

SkryťVypnúť reklamu
reklama

- Bez ohľadu na to, či marihuana je naozaj tak škodlivá, alebo tak zdravá ako sa o nej píše, ak je užívaná v malých množstvách, byť odsúdený za držbu 0,2 gramu marihuany je totálna zvrátenosť. Samozrejme, ak platí, že človek je slobodný tvor, ktorý môže konzumovať čo chce a so svojim telom si tiež môže robiť čo chce. Ak ľuďom slobodnú vôľu dáva Najvyšší, prečo im ju odníma náš demokratický systém? 

- Aj tabak aj alkohol sú drogy. Majú na svedomí ďaleko viac životov, tragédií (najmä alkohol) a zničených zdraví než konzumácia marihuany. Napriek tomu ich konzumovanie, a to ani v najväčších množstvách, nie je preventívne kriminalizované ani inak sankcionované. Netvrdím že má byť, tvrdím, že to je pokrytectvo a farizejstvo par excellence, pričom nepochybujem o tom, že každá prohibícia, aj drogová, je viac na škodu ako na úžitok spoločnosti. O tom možno niekedy inokedy samostatný článok. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

- Naproti tomu medzi mnohými odsúdenými za trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi boli a sú aj mnohí mladí ľudia, ktorí marihuanu možno ani len nestihli ochutnať, len bola u nich v zanedbateľnom množstve nájdená. Majú záznam v registri trestov za pomerne závažný trestný čin, ktorý sa vzťahuje jak na konzumentov tak na obchodníkov s drogami. Pričom každý zamestnávateľ vyžaduje od mladých výpis z registra trestov. 

- Polícia a súdnictvo, teda výdobytky našej spoločnosti, vyrobili a stále vyrábajú množstvo umelých drogových zločincov. Ak by čo i len štvrtina ľudí čo v živote ochutnala marihuanu prišla s požiadavkou, že sa cíti byť vinná a preto chce byť trestne stíhaná a spravodlivo potrestaná, polícia by zrejme na pár rokov skolabovala a súdnictvo by sa zrútilo.

- Hlavne že polícia vykazuje v boji proti drogovej kriminalite skvelé výsledky..., lebo úspešne prenasleduje a chytá vyššie spomínaných "zločincov" a tiež chudákov, ktorí podľahli hlavne tvrdým drogám. „Menší problém“ je akurát v tom, že 99 až 99,9% dílerov drog si veselo chodí po slobode. Lebo polícia sa v danej oblasti musí hlavne venovať umelým zločincom, teda napĺňaniu štatistík objasnenosti drogovej trestnej činnosti, aby policajní šéfovia a ministri vnútra boli spokojní, ako to "dobre" riadia..., minimálne tak "dobre" ako ich predchodcovia. Na dolapovanie dílerov a rozbíjanie drogových gangov tak zákonite zostáva málo času, síl a prostriedkov.

P.S.: Nikdy, minimálne v tomto živote, som neužil žiadnu drogu, okrem čajov a alkoholu. 

P.S. 2: Takže ten, čo vyššie uvedené zvrátenosti chcel začať riešiť, a za čo by mu malo patriť skôr uznanie, je podľa hyen netvor. A tí čo sa správajú oveľa horšie ako hyeny (keďže zvieratá sú prirodzené, robia len to na čo sú Vyššou mocou určené) tak tí sú v našej spoločnosti uctievaní - značnou časťou národa. 

Súvisiaci článok od Richarda Sulíka: https://blog.owl.sk/detail/stranka-venovana-len-mne-nejaka-dobra-dusa-sa-rozhodla-mi-venovat-webovu-stranku-co-okrem-981637091916019 

Marcel Burkert

Marcel Burkert

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  401
  •  | 
  • Páči sa:  52x

Bývalý VIP bloger, od 19.11.2021 síce nie zmazaný, ale umlčaný. Viac v článku „Tak ste ma tu umlčali". Okrem toho aj bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda má za to, že za zlom vo svete nie sú Židia, ani tajné spolky a dokonca ani USA, ale nadvláda rozumu nad citom, resp. prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s „ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii. Zoznam autorových rubrík:  Očkovanie a Covid ZdravieDuchovné otázkyRómska otázkaMuž a ženaŠkolstvo a výchovaIslam a zahraničná politikaOchrana prírodyEnvironmentálna kriminalitaPolícia s.r.o. pátraDúbravka, BratislavskoPotulky D. Kobylou a okolímPotulky BratislavouPotulky Slovenskom a ČRPotulky RakúskomPotulky EurópouPotulky IslandomPotulky USAPotulky Afrikou a ÁziouPolitika a spoločnosťEkonomikaMarenie výkonu cestnýchkontrolMaratóny experimenty 1992-2009Šport inakNadávať na USARusofilom a socialistomSpravodlivosť & NesúdnosťVýroky na zamyslenie 2/2016

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu