reklama

Veľký a Malý Rozsutec (foto1)

Nebol som tam prvý krát. Také počasie, aké nám vyšlo tento raz, som tam však ešte nezaži. Úplne ideálne na obdivovanie krás Oravy a samozrejme na fotografovanie. Fotil som ako japonský turista, pretože naozaj bolo čo. Keď sme tam boli predtým, Rozsutec bol zahalený do hmly a nebolo ani dobre vidieť okolitú krajinu. Teraz to už bolo o inom. A aj keď nebolo jednoduché vyštverať sa hore na kopec, výhľad aj z Veľkého aj z Malého Rozsutca stál naozaj za to. Posúďte sami!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)
Obrázok blogu

Myslím, že fotografie nepotrebujú komentár, len upresním, že sme hore išli chodníkom z Vrátnej doliny. Najskôr sme boli na Veľkom Rozsutci a potom sme sa vyštverali aj na Malý Rozsutec. Veľký Rozsutec sme si takto obzreli zo všetkých strán.

Jozef Červeň

Jozef Červeň

Bloger 
  • Počet článkov:  1 485
  •  | 
  • Páči sa:  14x

Mám rád život s Bohom a 7777 ľudí. S obľubou lietam v dobrej letke, no nerád lietam v kŕdli. Som katolícky kňaz, pochádzam z dediny Klin na Orave. Nemocničný kaplán v nemocnici v Poprade............................................ Zoznam autorových rubrík:  BIRMOVANCIŠTIPENDISTI7777 MYŠLIENOK PRE NÁROČNÝCHAké mám povolanie?Akú mám povahu?Cesta vieryDuchovné témyFejtónyFotografie prírodyFotografie RómovHistória mojej rodnej obceKniha o RómochLunikovoMladí vo firmeNáčrt histórie slov. SaleziánoNezaradenéPastorácia RómovPoéziaPokec s BohomRómoviaSociálna prácaSociálna náuka Katolíckej cirkSpoločnosťSúkromnéVedeli sa obetovaťVzťah je cesta cez púšťZábava

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu