Určíme trasu, dohodneme niekoľko detailov a môžeme sa pustiť do pečenia dokonalého víkendu. Postupne pridávame kamarátov, loďky, pádla, sudy, igelitové vrecia. Neskôr primiešame niekoľko pív, pár glgov z ploskačky a zopár šľukov z cigarety (najlepšie cudzej). Neskôr pridáme konzervy, klobásku, chlieb. Všetko to prikryjeme stanom, karimatkou a spacákom.
Po niekoľkohodinovom odstátí pokračujeme v primiešavaní zvyšku pív, konzerv, keksov, minerálky, kávy a opaľovacieho krému. Omša v prírode je vítané dochutenie.
Keď začneme mať pocit, že sa z toho začína stavať dokonalý chaos a guláš, dokonalý víkend je hotový.
Podávame za horúca, kým slnko pečie. Môžeme ho spláchnuť okúpaním sa v Malom Dunaji a prečistením žalúdka čapovaným pivom v cieli.
Dobrú chuť :)










Ilustračné foto zabezpečila Offca, za čo jej nesmierne ďakujem :)