reklama

Cirkus Humberto a uhorková sezóna

Tak sa nám začala opäť uhorková sezóna. Slávnostne ju odštartoval Igor Matovič, Ján Ľupták 21. storočia. Ten Igor, ktorý na svojom blogu píše, že nemá rád politikov. Predpokladám, že sa ako politik najvyššej zákonodarnej inštancie mrská denne bičom s háčikmi. Gastrolístky zostávajú, chleba napriek tomu lacnejší nebude. A k tomu je už takmer polovica Slovenska pri Jadranskom mori a uhorky nakladačky zlacneli aj v Bille.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)
Obrázok blogu

Nakladačku by si skôr zaslúžili nadriadení policajtov, ktorí si podávali ruky s bitkármi v Galante. Ak každý normálny človek uzná, že za podobný čin by mali byť policajti na fleku vyhodení, policajný riaditeľ Puha hovorí, že je to ešte veľmi čerstvé. Pravdepodobne čaká, kým to pekne vyhnije.

Samovládca a monarcha Štefan Harabin naďalej odmieta pustiť padací most do svojej pevnosti pre kontrolórov.

Odbory uviedli, že je poburujúce, že budú musieť preukázať 30% členskú základňu. Uviedol to ich predseda Miroslav Gazdík, odborár celým telom a dušou od roku 1977 (s krátkou prestávkou v rokoch 1982-1988, kedy musel pracovať).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Indovia medzičasom našli poklad v hodnote 22 miliárd dolárov a niektorí naši poslanci očakávajú objavenie ropných polí na Záhori. Miroslav Jureňa mieri z kravína a HZDS rovno do SNS, čím je zoologická záhrada u nich kompletná.

Želám všetkým pekné leto, dovolenky a nech sa im zo slovenskej prosperity nezatočí hlava. Pre zachovanie duševného zdravia odporúčam na Jadrane vyhnúť sa aj Vere Matovič.

Michal Drotován

Michal Drotován

Bloger 
  • Počet článkov:  247
  •  | 
  • Páči sa:  253x

Starosta mestskej časti Bratislava-Rača. Aktívny občan. Kandidujem ako nestraník v eurovoľbách za Demokratov. Viac o mne na: www.drotovan.sk Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPoznámka pod čiarouPolitikaCestovanieBratislava - RačaEkonomikaMesto BratislavaFotkyNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu